Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Богатите също плачат, гледат в различни посоки и продават имения

Имението на Бен Афлек и Дженифър Лопес с 24 бани се продава за 68 млн. долара

Домът на Бен Афлек и Дженифър Лопес е обявен за продажба. Исканата цена е 68 млн. долара - и това не включва данъчната сметка от 1100 долара на ден, съобщи The Hollywood Reporter.

Понякога, когато в списъка се появи имот на знаменитост от висок клас, реакцията е: „Толкова много? За това?“.

Това не е един от тези случаи. Къщата с площ 38 000 кв.м., наречена „Crestview Manor“, е разположена на пет акра и е зашеметяваща с вкус, с отворени етажни планове, гледка към планината, голям басейн, гараж за 12 коли и закрит спортен комплекс, който включва модерна фитнес зала, боксов ринг и игрище за пикълбол.

Има и 12 спални и 24 бани - по две бани на спалня. Така че при желание бихте могли да ползвате различна баня всеки ден в продължение на близо месец. Само една от 24-те е показана в наличната обявата и тя съдържа традиционна вана и парен душ.

Къщата е построена през 2000 г., така че също е сравнително модерен имот за района.

Интересна подробност: Във всекидневната е показан винтидж филмов плакат и това е може би подходящо озаглавената комедия от 1957 г. „Принцът и танцьорката“, в която участват Мерилин Монро и Лорънс Оливие.

Къщата е обременена с голяма годишна данъчна сметка, оценена на 402 234 долара, заедно с изненадващо ниската такса HOA от само 667 долара на месец.

По-рано този месец Лопес подаде молба за развод с Афлек и разкри, че са разделени от април. Двамата са женени от юли 2022 г.

Съобщава се, че Афлек е закупил за себе си сравнително скромно имение в Лос Анджелис на стойност 25 млн. долара.
По публикацията работи: Ваня Славова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

7 храни, които всички над 40 е добре да консумират

Навършите ли 40 трябва леко да коригирате начина си на хранене - всъщност, към по-добро, за да сте спокойни, че промените в тялото няма да се отразят. Освен редовното движение, под формата на разходки, танци, пилатес, фитнес, каквото ви доставя удоволствие, е хубаво да изключите окончателно от менюто си полуготовите храни и газираното, да..

публикувано на 25.08.24 в 14:30

Учени установиха притеснително количество пластмасови частици в мозъка на съвременния човек

Проби от човешки мозъци, събрани при аутопсии в началото на 2024 г., съдържат притеснително количество малки парченца пластмаса, показва ново проучване. „Концентрациите, които видяхме в мозъчната тъкан на индивиди, които бяха на средна възраст около 45 или 50 години, бяха 4800 микрограма на грам, или..

публикувано на 25.08.24 в 09:32

Фестивал на хвърчилата на плажа в Аспарухово

КРАСИВА ЦВЕТНА ФЕЕРИЯ ОЧАКВАМЕ ПО ВРЕМЕ НА ТАЗГОДИШНОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛА НА ХВЪРЧИЛАТА.  Кулминацията на събитието ще бъде на 24 и 25 август 2024 г. във Варна, където с демонстрации на пъстри хвърчила, синхронно управление под музикален съпровод и нощни полети фестивалът ще отбележи дванадесетата си годишнина. Международният фестивал на..

публикувано на 24.08.24 в 11:51

Добруджанският фолклорен събор „Богородица“ започва от днес в Генерал Тошево

Добруджанският фолклорен събор „Богородица“ започва от днес в град Генерал Тошево. Той се провежда за 25-ти път. Участие в него ще вземат групи и изпълнители от България, Украйна и Румъния. Добруджанският фолклорен събор „Богородица“ е подготвил разнообразна и богата програма във фестивалните дни – 24 и 25 август. Официалното откриване с водосвет е..

публикувано на 24.08.24 в 08:20

Цветни хвърчила ще летят в небето над плажа в „Аспарухово“

Фестивалът на хвърчилата ще се проведе на 24 и 25 август на плажа в  „Аспарухово“. С двудневни демонстрации фестивалът ще отбележи своята дванадесетгодишнина. Организатор на събитието е клуб „Асто – Въздушни чудеса“. От 10:00 до 17:00 ч. през обявените фестивални дни професионалните клубове на участниците ще показват най-новите си творения, включително..

публикувано на 23.08.24 в 17:36

Второто издание на "Чайки фест" предстои тази събота

Второто издание на "Чайки фест" ще се проведе тази събота, 24 август. На светло ще излязат  едни от най-добрите underground групи от страната, както и банди от Северна Македония. Сред българските групи са Gigashadow, Сричка, Behind bars и Pizzza, разкри Паскал Гонов, един от организаторите на феста. Целта на фестивала е да даде сцена на..

публикувано на 23.08.24 в 17:20

Без клетки за телета призовават от "Невидими животни"

Десетима влиятелни българи избраха да се поставят на тяхно място и да споделят света през очите им, a после да изразят с думите си призива на над 32 000 българи – да сложим край на клетките за телета в животновъдството. Мини филмът “Моля ви, пуснете ме!” е част от кампанията “Клетките са кошмар” на организацията “Невидими животни” за забрана на..

публикувано на 23.08.24 в 11:05