Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

Археология за всеки и женската харизма във „Вход свободен“

Днес е време за археология. Археология за всеки, по точно. Ще си говорим с двамата екскурзоводи на археологическия музей в Пловдив, Екатерина Илиева и Любомир Мерджанов. От месец април, музеят поставя начало на провеждането на безплатни беседи, под..

обновено на 04.04.19 в 11:58

"Вход Свободен" – пролетта е време за ...

В разгара на работната седмица преливаме от енергия и ентусиазъм, с които искаме да ви заразим! Ще бъдем щастливи ако успеем да ви вдъхновим за инициативите, за които ще разказваме в ефир  заедно с нашите гости! След първото си събитие за..

обновено на 03.04.19 в 10:38

Малък художник и спектакъл за любовта във „Вход свободен“

В международния ден на детската книга ви срещаме с един малък творец, почти на седем, Христо Гавраилов. „Светът, когато съм почти на седем“ се казва и изложбата с негови рисунки, която се открива на 5 април в Пловдив. В разговора ни, активно се включва..

обновено на 02.04.19 в 10:38

"Вход свободен" с нова рубрика ...не на шега

Първия ден от април ще построим в лековат и шеговит тон! Съобразно традицията на деня обаче, е възможно да ви подвеждаме умишлено в предишното изречение!  Многовековната традиция на Денят на лъжата ще припомним за всички, които дори не подозират..

обновено на 01.04.19 в 09:34

Тайните на ефективното отслабване във "Вход свободен"

Този петък във "Вход свободен" Ви срещаме с Костадин Зашев - персонален треньор и консултант по хранене със сертификати от Националната академия по спортна медицина на САЩ.  Човек натрупал зад гърба си повече от 10 годишен стаж и над 16 000 занимания..

обновено на 29.03.19 в 09:23

Деляна Лазарова в "Артист на седмицата"

Днес в "Артист на седмицата" ви срещаме с Деляна Лазарова - лауреат от първия Конкурс за диригенти на Националните радио и телевизия на Албания.  Деляна Лазарова е родена в Пловдив и завършва НУМТИ "Добрин Петков" със специалност цигулка, в..

публикувано на 28.03.19 в 16:45

Ценности и щастие накуп във "Вход свободен"

Устремени към края на работната седмица, но и в ритъм от предходните дни, във "Вход свободен" днес споделяме от всяка тема и сфера на живота. За да бъдем пълноценни и щастливи, нуждаем се от разгръщане във всички аспекти на човешката си същност! За..

обновено на 28.03.19 в 09:31

За децата аутисти и сборник с научни трудове във „Вход свободен“

На 2 април, в Пловдив, ще се проведе международна конференция посветена на визуалните помощни средства и мобилни приложения, за деца с аутизъм. Събитието е заключителната част от проекта "Общуваме заедно", на Фондация ЕЛИЯ. Веселина Стоянова,..

обновено на 27.03.19 в 09:49

За бъдещето на книгите, за децата и звездите във "Вход Свободен"

Последната седмица на март е едно особено време на надежда и очакване! Разхождайки се из града, ще откриете, че дърветата се разлистват нетърпеливо, а парковете и градинките са оживени от хора до тъмно! Нетърпеливи сме да се измъкнем от зимата, която..

обновено на 26.03.19 в 09:31

Благовещение и цигански колела във "Вход свободен"

Благовещение е един от големите пролетни празници. За традициите и поверията на този ден, Таня Лазарова разговаря с фолклориста д-р Лилия Старева.  Спектакълът "Цигански колела" гостува в Пловдив, за Международния ден на театъра. В аванс, разказва..

обновено на 25.03.19 в 10:41