Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

"Ден след ден" на Велики четвъртък

На Великденските традиции и голямото пътуване по празниците, но и на темите от делника ще бъде посветено изданието на „Ден след ден” на Велики четвъртък. 

Шефката на парламентарната бюджетна комисия Менда Стоянова ще разясни идеята на премиера Борисов за сливането на НАП и Агенция „Митници”, предизвикала разнопосочни коментари в парламента. 

С началника на КАТ – „Пътна полиция” в Пловдив Радослав Начев ще говорим за това, как униформените ще опитат да осигурят безавариен пътен трафик през празничните дни. 

Каква ще е съдбата на шестимата арестувани за радикален ислямизъм в Пазарджик, Пловдив и Асеновград в последния мартенски ден, ще ни разкаже в репортажа си от съда Севдалин Палаузов. 

За празничната част от предаването от пловдивския митрополитски храм „Света Марина” и от село Белащица работят колежките Елена Крушкова и Ели Куманова. Останете с Радио Пловдив веднага след новините в 3 следобед.


Още от категорията

Неделни емоции с „Шейкър“

За едни, днешният ден е празник на виното, за други е празник на любовта. Има и такива, които отбелязват 14 февруари, като двоен празник. Изберете отбора или на чия страна ще застанете и бъдете с нас! Днес говорим за почитането на бившите партньори, като предпоставка за хубави следващи връзки. Десислава Писарова, психолог и арт терапевт е нашият..

обновено на 14.02.21 в 12:52

Георги Тошев в "Добро утро, ден!"

Журналистът и телевизионен продуцент Георги Тошев гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. В началото на кариерата си той е работил в най-големите вестници у нас. Автор е на редица предавания. Сред тях „Другата България“ и „НепознатиТе“, а сега готви нов телевизионен проект „Децата на другата България“. Зад гърба си има редица документални..

публикувано на 25.09.20 в 10:48

Николай Бухалов в "Добро утро, ден!" на Радио Пловдив

Николай Бухалов гостува на "Добро утро, ден!" в седмицата от 14 до 19 септември. Той сподели, че е признателен на неговите треньори, че обича семейството си, и че винаги се връща в Пловдив, защото обича града.  Той призова хората да са толерантни, и да оценяваме хубавото, което е направено. Двукратният олимпийски шампион днес е общински съветник в..

публикувано на 19.09.20 в 07:58

Нина Найденова в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в „Добро утро, ден!“ ни гостува Нина Найденова, директор на Държавна опера-Пловдив. Това се случва в момента, когато се провежда тазгодишното издание на Opera Open – много по-различно от останалите, тъй като се провежда в условия на действащи противоепидемични мерки сещу Covid-19. С Нина Найденова говорим за утрото, за..

публикувано на 31.07.20 в 11:54

"Добро утро, Ден" с Красимир Линков

Изкуствоведът и дългогодишен директор на Градската художествена галерия Красимир Линков гостува тази седмица в рубриката „Добро утро, Ден“. Не обича да пие кафе и не е суеверен, но има своите начини за разговор със света, който всеки ден му разкрива нещо от себе си чрез произведенията на изкуството, които галерията пази, за да ги пренесе във..

публикувано на 24.07.20 в 13:44