Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Оцеляване и рейтинг „Точно днес“

| обновено на 24.10.18 в 17:52

След вицепремиерското  извинение  "по коалиционно настояване" и поредния неуспешен вот на недоверие - как ще продължи управлението и оцеляването.  За кого и за кои ? Коментар на политолога проф. Евгени Дайнов. 

Пореден пловдивски казус, този път за и около кино "Космос". Извън петте милиона и дарения проект.  Поля Комсалова осигурява  позицията на  адвокат Дяко Дяков един от осемте собственици, които водят дела срещу цялостната регулация на ул. "Гладстон", на която е и многострадалното кино.   

„Имунология за всички“ : проф.д-р Мариана Мурджева  за 5-я Национален конгрес по имунология с международно участие в Пловдив.  Едно от най-значимите събития сред имунологичната общност в България, което се провежда през четири години. Интервю на Елена Крушкова. 

Първата у нас класация на  „Най-успешните български премиери от  1879  до  2009 г.“  се представя в Пловдив. В   изследването са участвали 56 експерти. Интервю с проф.д-р Георги Янков.

 „Скрити истини“ в разказите на   Анна Велкова. За едноименната и  книга с нея разговаря  Живка Танчева. 

В зона Култура – премиера на Пловдивския драматичен театър: актрисата Албена Колева за ролята си в  спектакъла „ Мартин, Данчо и майка им“ по сценарий и режисура на Камен Донев.


„Точно днес“. Четвъртък 25 октомври.От 6 до 9.30


Още от категорията

Неделни емоции с „Шейкър“

За едни, днешният ден е празник на виното, за други е празник на любовта. Има и такива, които отбелязват 14 февруари, като двоен празник. Изберете отбора или на чия страна ще застанете и бъдете с нас! Днес говорим за почитането на бившите партньори, като предпоставка за хубави следващи връзки. Десислава Писарова, психолог и арт терапевт е нашият..

обновено на 14.02.21 в 12:52

Георги Тошев в "Добро утро, ден!"

Журналистът и телевизионен продуцент Георги Тошев гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. В началото на кариерата си той е работил в най-големите вестници у нас. Автор е на редица предавания. Сред тях „Другата България“ и „НепознатиТе“, а сега готви нов телевизионен проект „Децата на другата България“. Зад гърба си има редица документални..

публикувано на 25.09.20 в 10:48

Николай Бухалов в "Добро утро, ден!" на Радио Пловдив

Николай Бухалов гостува на "Добро утро, ден!" в седмицата от 14 до 19 септември. Той сподели, че е признателен на неговите треньори, че обича семейството си, и че винаги се връща в Пловдив, защото обича града.  Той призова хората да са толерантни, и да оценяваме хубавото, което е направено. Двукратният олимпийски шампион днес е общински съветник в..

публикувано на 19.09.20 в 07:58

Нина Найденова в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в „Добро утро, ден!“ ни гостува Нина Найденова, директор на Държавна опера-Пловдив. Това се случва в момента, когато се провежда тазгодишното издание на Opera Open – много по-различно от останалите, тъй като се провежда в условия на действащи противоепидемични мерки сещу Covid-19. С Нина Найденова говорим за утрото, за..

публикувано на 31.07.20 в 11:54

"Добро утро, Ден" с Красимир Линков

Изкуствоведът и дългогодишен директор на Градската художествена галерия Красимир Линков гостува тази седмица в рубриката „Добро утро, Ден“. Не обича да пие кафе и не е суеверен, но има своите начини за разговор със света, който всеки ден му разкрива нещо от себе си чрез произведенията на изкуството, които галерията пази, за да ги пренесе във..

публикувано на 24.07.20 в 13:44