Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Вдъхновяващи истории в Клуб „Неделя“

В поредното майско издание на предаването Клуб ‚Неделя“, ви  предлагаме да споделите следобедът си с нас, защото наистина ще бъде впечатляващо!

Поставили сме си за цел да ви разходим и в планината, и под водата – един друг свят, мистичен, фантастичен и не на последно място абсолютно харизматичен.

За тази цел, скачаме в дълбокото с помощта на подводния фотограф Пламена Милева. Тя е не само прекрасна, но и носител на редица престижни отличия в областта и единствената жена поставила рекорд със завладяваща снимка на истински жив модел, направена на над 32-метра дълбочина.

С изключителния виртуоз на подводната фотография у нас Пламена Милева, ви срещаме минути след 17:00!

А преди това и веднага след новините в 16:00, всички любители на планината, стягайте раниците и слагайте туристическите обувки, защото ще потеглим към най-закътаните планински местенца и пътечки у нас.

И, за да не се изгубим някъде по пътя, извикваме с пълен глас Мариана Киречева, която ще бъде наш гид и ще ни разкаже повече за любовта й към планината и дизайна, или казано накратко – „Планинка“!

Е, това е по сценарий... Бъдете с нас! Започваме в 16:00!


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Точно днес" за (не)известните на деня

"Точно днес" - вървим по стъпките на темите от деня, добавяме и коментар по политическите събития. Броенето към изборите 2 в 1 започна само преди седмица, а вече рокадите в служебния кабинет станаха ежедневие. Доколко съставът на кабинета, който трябва да организира честни и прозрачни избори, е действително служебен или това е поредното..

публикувано на 16.04.24 в 16:51

Между напрежението и очакванията в "Ден след ден"

Между напрежението, което създават нерешимите проблеми и очакванията за неясното в времето, но по-добро от днес утре са темите в следобедната програма на Радио Пловдив "Ден след ден".  За градския транспорт в Пловдив и очакваното в близко бъдеще въвеждане на модерни, екологични и практични автобуси говори в репортажа си от представянето на нов електробус..

публикувано на 16.04.24 в 14:54

Истории и музика във „Вход свободен“

Отделяме време за срещи и песни, които ни свързват с корена. Датата е 19 април, в Капана. Габриела Павлова ще ни разкаже повече, след 14 часа. Коментираме приказни истории. Още информация в рубриката „Езо Тера“. Очаквайте рубриката „Предразсъдъци и следразсъдъци“, с Жоро Пеев и минутите ни за кино. Започваме, след новините в 13..

публикувано на 16.04.24 в 09:30

Идва ли по-добро „Точно днес“?

Надеждата умира последна. Тази максима важи с пълна сила за политиците, които смело предизвикаха избори 2 в 1. Кой ще спечели и кой ще изгуби? И кой ще плати „цената“ на сглобката? Отговорите търсим във второто утро на седмицата, ето какво ще чуете във времето до 9.30 часа: Лидерите и знакови лица на „Продължаваме промяната“ Асен Василев,..

обновено на 15.04.24 в 16:59

Политика и (без)духовност "Ден след ден"

В политическото пространство у нас няма "мръсни" и "чисти" политици. В България властта е свързана с много пари кеш и политическите сили са причастни. За а-моралните заявки за ново управление говори политологът Боян Стефанов , член на Младежкия консервативен клуб. Напрежението между Иран и Израел продължава да ескалира. Какво може да се..

публикувано на 15.04.24 в 15:02