Варненският регионален туристически сайт рекламира цените по плажовете, вместо тяхната привлекателност

Печелившата стратегия за неясния летен сезон е добре развито публично-частно партньорство, облекчения от държавата към бизнеса, както и осезаемо присъствие като рекламен продукт в социалните мрежи. Не може да се очаква, че туроператорите и..

публикувано на 02.05.20 в 15:02

Пазарът в Суворово отваря в събота

Пазарът в Суворово ще отвори утре, съобщи за Радио Варна кметът Данаил Йорданов .  Пазарът отваря след два месеца пауза. В началото търговията ще е само с разсад на зеленчуци, цветя и фиданки. Търговия с животни, зърно, зеленчуци, плодове или други стоки..

публикувано на 01.05.20 в 10:13
Александрина Петрова

Александрина Петрова: В джаза всичко е хармония, която непрекъснато се мени

Днес бяха обявени номинираните за наградата "Варна" в системата на образованието. За "Ученик на годината" в областта на професионалната подготовка е номинирана Александрина Петрова. Десетокласничката от Националното училище по изкуствата "Добри Христов"..

публикувано на 30.04.20 в 14:29

"Хале 3" с петиция за бъдещото си развитие

"Вие сте нужни за устойчивото съществуване на нашата организация, за алтернативния културен и спортен живот в града". Това гласи част от текста, включен в петицията , която инициираха от Алтернативното младежко пространство във Варна "ХАЛЕ 3". От..

обновено на 30.04.20 в 10:29
Цветина Маринова

Цветина Маринова: Почувствах се като у дома си точно в тези песни!

Северняшки песни, изпълнени от родената в Севлиево народна певица Цветина Маринова, звучаха в "Съботна трапеза" на 25 април. Записите са част от най-новата звукозаписна продукция на Оркестъра за народна музика на Българското национално радио с..

обновено на 29.04.20 в 14:02
Веселин и Лора Русеви, заедно с двете си дъщери

Домът е там, където е семейството!

Окланд в Нова Зеландия е най-гостоприемният град на планетата. Това бе мнение на читателите на сп. "Конде Наст травълър" през 2014г. Днес можем да говорим по същия начин, защото градът е един от най-предпочитаните като туристическа дестинация от хора..

публикувано на 29.04.20 в 07:07
Жюстин Томс

Жюстин Томс: Механиката на фалшивата новина е да разчита на нашите страхове

Определението „фалшиви новини“ и/или дезинформация трайно се настани в живота ни в последните години - от случайно допуснати фактологически грешки в дадена информация, през изкуствено преувеличаване заради сензацията и до съзнателно подаване на..

публикувано на 28.04.20 в 10:55

Заключени в Рая?

Николай Градинаров заминава за Бахамските острови малко преди да бъде обявено извънредното положение у нас. Той е електротехник по професия и работи из цял свят. Поредният му договор го "отвежда" на Бахамските острови. Извънредната ситуация го сварва във..

публикувано на 27.04.20 в 15:22
Атанас Скатов

Атанас Скатов: Гледам всеки ден да поддържам тялото и психиката си

Не на високо, по стръмните пътеки и планини намираме днес топ алпиниста Атанас Скатов. Откриваме го вкъщи, в Сливен. Въпреки тежките времена обаче, той практикува това което обича и коментира, че независимо от всичко, вярва, че най-важното е да запазим..

публикувано на 27.04.20 в 10:14
Парад на лалета

Виртуален парад на лалетата в Балчик

До края на месец април Университетска ботаническа градина Балчик ще бъде готова да представи на заинтригуваната, но ограничена от епидемичните мерки публика,  виртуална разходка и видеа. Те ще бъдат поместени на фейсбук..

обновено на 26.04.20 в 14:41