Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Не е открита бомба в гимназията в Димитровград

2
Снимка: Архив
Не е открито взривно устройство в Математическата гимназия в Димитровград, съобщи директорът й Илияна Славова.

Учениците бяха евакуирани по обед заради сигнал за поставена бомба, получен по електронната поща. Утре учебният процес продължава нормално, но загубените часове ще се отучват.

Разследването по случая продължава,  но все още няма данни дали електронното съобщение е изпратено от ученик на гимназията.






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Свързани новини

Заплашиха с бомба математическата гимназия в Димитровград

Сигнал за поставено взривно устройство е получен по електронната поща на математическата гимназия "Иван Вазов" в Димитровград. Полицията е уведомена. Очаква се екип на ДОТИ, който да направи проверка.  Учениците са изведени от сградата без паника. Районът..

публикувано на 08.12.15 в 14:33
ВИЖТЕ ОЩЕ

КЗК не откри монопол на пазара на горивата

Комисията за защита на конкуренцията не откри монопол на пазара на горивата. В секторния анализ регулаторът дава единствено препоръка за електронна платформа в складовете. От извършения анализ на цените на дребно на бензин А95 и..

публикувано на 12.03.19 в 10:26

Кои са събитията на 2018-а в света на науката?

Василена Вълчанова и Любомир Бабуров от платформата „Рацио.бг“ отличиха пред БНР научните достижения на 2018-а година. Според Вълчанова, изстрелването на електрическа кола в космоса с ракета на Илон Мъск е сред най-запомнящите се събития на..

публикувано на 27.12.18 в 12:11

Украйна и балтийските държави разкритикуваха планираното разширение на газопровода "Северен поток-2"

Украйна и балтийските държави оспориха на среща в Рига вчера планираното разширение на газопровода по дъното на Балтийско море от Русия към Германия "Северен поток", предаде ДПА. Ако бъде завършен, така нареченият проект "Северен поток-2" ще струва..

публикувано на 06.11.15 в 09:32