Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Калвин Харис поема различна посока с новия си сингъл и дава заявка за хит

Калвин Харис
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Новото на шотландеца Калвин Харис щурмува чартовете от двете страни на Атлантика. В трака Slide Харис поема необичайна за него посока. Блендата от арендби, поп и малко хип-хоп няма как да не ви направи впечатление. Дързък подход като се има предвид, че досега печелившата формула за диджея бе EDM поп.

Slide дава платформа на любимец на алтернативните фенове Франк Оушън и популярното хип-хоп трио Мигос. Парчето по някакъв начин създава усещане за микс от възродения наскоро от Бруно Марс фънк и вездесъщия тропикъл саунд. Slide определено е претендент за един от хитовете на пролет-лято 2017-а. Можете да го чуете в новия брой на "Мюзик пойнт".

Предаването се завръща след тримесечна пауза, заредено с много свежа музика. Приготвили сме ви кратък обзор на класациите от началото на годината до сега. По традиция сме подредили як плейлист за уикенд емоции. Очаквайте два часа с актуалните заглавия на Америка и Великобритания. Заредили сме още Марун Файв, Ан-Мари, Биг Шон, Кейти Пери и Ед Шийрън с тоталния му хит-шампион в класациите.

Слушайте "Мюзик пойнт" по Радио София в петък от 20.00 часа и в събота от 13.00 часа.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!