Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Семейство от Преслав се радва на рожба след програма на д-р Емилова

| обновено на 22.06.17 в 09:55
Снимка: Радио Варна

Желанието да има дете довежда при д-р Емилова една млада жена, която няколко месеца по-късно вече го държи в ръцете си.

Здравейте, казвам се Вилияна Ганчева от Велики Преслав. Заедно с мъжа ми решихме да имаме дете, 14 години вече сме заедно с него. Първият  път се получи веднага. В края на третия месец обаче се оказа, че плодът не се развива и трябваше да направя аборт. След това мина година, година и нещо, не се получаваше. Аз имах и наднормено тегло, може би това да някаква степен е оказало влияние. Имах приятелка със същия проблем. Тя направи програмата на плодове, чай и мед на д-р Емилова. Аз не вярвах на това и даже й се присмивах: „Как може да седиш гладна !” При нея се получи, всичко беше наред след първия път.

Лятото на 2015година се срещнах за първи път с д-р Емилова. На Боровец  направих20 дена програма на плодове, чай и мед и след това още толкова захранване.

Само Вие или и Вашият съпруг?

Само аз. Още на самото захранване, вече се бях прибрала, бях бременна. И така се роди нашето момченце. Сега всичко е наред.

Докато бяхте бременна, хранихте ли се здравословно?

Честно казано, опитвах се, но не точно. Качих близо 25 килограма на самата бременност, но когато направих програмата преди това, отслабнах 20 килограма. Така че имах и друг бонус, освен че забременях.

Тази година февруари пак направих програмата на д-р Емилова, дойдох във Варна. Пак гладувах 20 дена. Аз това не го приемам като гладуване, особено втория път изобщо не ми беше трудно. Всичко си мина много добре, свалих 12 килограма, и както казва д-р Емилова, коригирам последствията от бременността. През  юни пак правя програмата и така, докато достигна желаното тегло.

Извън времето, когато правите програмата, как се храните?

Аз използвам много нейни рецепти  и се опитвам да се храним здравословно. Няма как, никой не може да очаква, че ще направи програмата и след това ще се храни по стария начин, това няма как да стане. Не съм крайна, естествено си позволявам някои неща. Един път седмично винаги правя програмата, така съм си решила, за да поддържам постигнатото тегло и не качвам нови килограми.

Детето вече е на захранване?

Да, захраних го и се опитвам и него да го храня здравословно.

Вашият съпруг как се храни, направили поне веднъж програмата?

Той е убеден, вижда резултатите, но не може за себе си да се реши. За мен всичко е психологически. Човек трябва първо да се подготви психически.

Трудно ли беше, докато правихте програмата?

Да, първия път беше трудно. Всъщност, трудно беше самото захранване. Самата програма 20 дена на плодове, чай и мед - не е толкова трудно. За мен единственото беше, че имах много главоболие - 10 дни имах много главоболие. Казват, че имам доста токсини в тялото и трябва да се изхвърлят, затова. Но самото захранване беше по-трудно. Когато  направих втория път програмата, вече нямаше такъв проблем. Самият организъм се изчиства, аз така си го обяснявам. Чувстваш се по много по-различен начин. Аз не съм вярвала, но вече като го изпитах. ..

Дори и след това да искаш да се храниш пo стария начин на живот, някои неща вече не ти харесват. Сега вече не слагам толкова много сол, както преди. Самият вкус на продуктите се усеща много повече, защото вкусовите рецептори се променят.

Мислите ли за второ дете?

О, да!

Пак ли при д-р Емилова?

Ние с нея така или иначе - пак се срещаме.Правя програмата, имам желано тегло, което искам да постигна. Така съм си избрала за в момента да живея, радвам се, че открих този начин на живот на 30 години!

Как се чувствате като част от едно голямо семейство, които имат деца чрез тази програма ?

Странно се чувствам, но съм щастлива, че и чрез това хората могат да бъдат щастливи!

Какво искате да кажете на д-р Емилова?

Това ми харесва при нея и при самия екип, че са много човечни и се отнасят с теб като с нормален човек. Всеки от нас е свикнал като отиде някъде, да му искат пари за здравето, за лекуване, за всякакви неща, а тук не е така!

Клиниката на д-р Емилова през лятото приема пациенти на Боровец.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.ВИЖТЕ ОЩЕ

Христос Воскресе!

"Човек се чувства окрилен на такива празници" , споделя д-р Людмила Емилова и разказва своето разбиране за Възкресението на Христос като един добър повод да си спомним, че животът продължава дори и когато физически някои от нас не са вече на този свят. С д -р Людмила Емилова ни среща Габриела Гаврилова. Това е един наистина голям празник. Ден..

публикувано на 04.05.21 в 10:43
Снимката е от публикация на Клиника

Холорофилът в помощ на организма

Хлорофилът по структура и състав наподобява хемоглобина. Основната разлика идва от един атом - зеленото вещество съдържа магнезий, докато червеното - желязо. От химична гледна точка, хлорофилът е мастно разтворим пигмент и притежава изразено антиоксидантно въздействие, попаднал в човешкия организъм, разказва д-р Людмила Емилова в разговор с Габриела..

публикувано на 26.04.21 в 06:00

Плодолечението - път към здравето и надеждата

Инсулинова резистентност и метаболитен синдром са часто от проблемите, които отвеждат Ваня Велиславова в клиниката на д-р Людмила Емилова. След месец плодолечение пациентката вече има надежда, защото показателите й се подобряват. „Много съм доволна от програмата, защото тя ме накара да повярвам, че всичко е възможно и мога да се оправя само за..

публикувано на 19.04.21 в 06:00

Щом има желание, човек може да постигне всичко

Радка Падалска е на 70 години и за своя юбилей получава като подарък от своите деца престой в клиниката на д-р Людмила Емилова. Първото й посещение обаче е през през 2005-та година. "Тук ме доведе малкият ми син и тогава се получи любов от пръв поглед" разказва Радка Падалска и си спомня за вниманието, отношението и грижата, които е получила в клиниката...

публикувано на 12.04.21 в 06:00

Ефектът от плодолечението при децата

Четиригодишната Мария е сред пациентите на д-р Людмила Емилова. В продължение на пет дни малкото момиченце преминава кратък курс на плодолечение с банани и чай. След това преминава и режим на захранване. Така детето успява да преодолее запека. Първа пътя към клиниката открива нейната майка Петя Зафирова. „Д-р Емилова не само лекува хората, но..

публикувано на 05.04.21 в 06:00

С плодолечение промяната е уникална

Стефан Кънчев е на 38 години от Ловеч. Идва в клиниката на д-р Людмила Емилова за първи път, но вече изпитва ползите от плодолечението. Успява да привлече към идеята и своята съпруга и така семейството му започва здравословен начин на живот. Със Стефан Кънчев разговаря Габриела Гаврилова. "Дойдох тук преди 30 дни за първи път и вече започвам да се..

публикувано на 29.03.21 в 06:00

С 13 килограма по-малко след двадесетдневно плодолечение

От 25 години д-р Цветко Хантов е диабетик с последвали невропатични усложнения и високо кръвно налягане. Към това с годините се прибавя и наднорменото тегло, което още повече усложнява динамичното му ежедневие на лекар в Спешна помощ. И така сам стига до извода, че пътят към лечението преминава през природосъобразния начин на живот. Началото поставя в..

публикувано на 22.03.21 в 05:25