Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Семейство от Преслав се радва на рожба след програма на д-р Емилова

| обновено на 22.06.17 в 09:55
Снимка: Радио Варна

Желанието да има дете довежда при д-р Емилова една млада жена, която няколко месеца по-късно вече го държи в ръцете си.

Здравейте, казвам се Вилияна Ганчева от Велики Преслав. Заедно с мъжа ми решихме да имаме дете, 14 години вече сме заедно с него. Първият  път се получи веднага. В края на третия месец обаче се оказа, че плодът не се развива и трябваше да направя аборт. След това мина година, година и нещо, не се получаваше. Аз имах и наднормено тегло, може би това да някаква степен е оказало влияние. Имах приятелка със същия проблем. Тя направи програмата на плодове, чай и мед на д-р Емилова. Аз не вярвах на това и даже й се присмивах: „Как може да седиш гладна !” При нея се получи, всичко беше наред след първия път.

Лятото на 2015година се срещнах за първи път с д-р Емилова. На Боровец  направих20 дена програма на плодове, чай и мед и след това още толкова захранване.

Само Вие или и Вашият съпруг?

Само аз. Още на самото захранване, вече се бях прибрала, бях бременна. И така се роди нашето момченце. Сега всичко е наред.

Докато бяхте бременна, хранихте ли се здравословно?

Честно казано, опитвах се, но не точно. Качих близо 25 килограма на самата бременност, но когато направих програмата преди това, отслабнах 20 килограма. Така че имах и друг бонус, освен че забременях.

Тази година февруари пак направих програмата на д-р Емилова, дойдох във Варна. Пак гладувах 20 дена. Аз това не го приемам като гладуване, особено втория път изобщо не ми беше трудно. Всичко си мина много добре, свалих 12 килограма, и както казва д-р Емилова, коригирам последствията от бременността. През  юни пак правя програмата и така, докато достигна желаното тегло.

Извън времето, когато правите програмата, как се храните?

Аз използвам много нейни рецепти  и се опитвам да се храним здравословно. Няма как, никой не може да очаква, че ще направи програмата и след това ще се храни по стария начин, това няма как да стане. Не съм крайна, естествено си позволявам някои неща. Един път седмично винаги правя програмата, така съм си решила, за да поддържам постигнатото тегло и не качвам нови килограми.

Детето вече е на захранване?

Да, захраних го и се опитвам и него да го храня здравословно.

Вашият съпруг как се храни, направили поне веднъж програмата?

Той е убеден, вижда резултатите, но не може за себе си да се реши. За мен всичко е психологически. Човек трябва първо да се подготви психически.

Трудно ли беше, докато правихте програмата?

Да, първия път беше трудно. Всъщност, трудно беше самото захранване. Самата програма 20 дена на плодове, чай и мед - не е толкова трудно. За мен единственото беше, че имах много главоболие - 10 дни имах много главоболие. Казват, че имам доста токсини в тялото и трябва да се изхвърлят, затова. Но самото захранване беше по-трудно. Когато  направих втория път програмата, вече нямаше такъв проблем. Самият организъм се изчиства, аз така си го обяснявам. Чувстваш се по много по-различен начин. Аз не съм вярвала, но вече като го изпитах. ..

Дори и след това да искаш да се храниш пo стария начин на живот, някои неща вече не ти харесват. Сега вече не слагам толкова много сол, както преди. Самият вкус на продуктите се усеща много повече, защото вкусовите рецептори се променят.

Мислите ли за второ дете?

О, да!

Пак ли при д-р Емилова?

Ние с нея така или иначе - пак се срещаме.Правя програмата, имам желано тегло, което искам да постигна. Така съм си избрала за в момента да живея, радвам се, че открих този начин на живот на 30 години!

Как се чувствате като част от едно голямо семейство, които имат деца чрез тази програма ?

Странно се чувствам, но съм щастлива, че и чрез това хората могат да бъдат щастливи!

Какво искате да кажете на д-р Емилова?

Това ми харесва при нея и при самия екип, че са много човечни и се отнасят с теб като с нормален човек. Всеки от нас е свикнал като отиде някъде, да му искат пари за здравето, за лекуване, за всякакви неща, а тук не е така!

Клиниката на д-р Емилова през лятото приема пациенти на Боровец.  Телефонът за  информация е  0888 951 288.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Гладната революция на д-р Емилова" - премиера на книгата във Варна на 26 април

Новата книга на д-р Емилова ще бъде представена тази сряда, 26 април, от 18 часа в концертното студио на РАДИО ВАРНА. Книгата „Гладната революция на д-р Емилова“ разказва историите на 25-ма от нейните пациенти - вече излекувани или дори спасени. И срещата с всекиго от тях  оставя  трайна следа в живота и - заради изпитанията, рисковете,..

публикувано на 23.04.23 в 14:25

„Керанка – глад за живот“ с премиера във Варна на 9 март

„Глад за живот“ е вдъхновяващата история за изцеление то на Керанка Костова. Това е филм за изумителния дух и страстта да живее, които тази млада жена има, за да се спаси от множествената склероза. Прожекцията във Варна е на 9 март от 19 часа във във Фестивален и конгресен център - Варна.   Днес Керанка е усмихната..

публикувано на 05.03.23 в 18:45

Бавно, но сигурно, последиците от ковид-19 отзвучават с плодолечение

Сезонът край морето започна за Клиниката на д-р Емилова . Много от пациентите постъпват, за да се възстановят след коронавирус. Постковид синдром – така медиците наричат  хроничното заболяване, което може да се проявява в най-различни форми. Според данни, цитирани от Дойче веле, около 15% от преболедувалите, продължават да страдат от..

публикувано на 18.11.21 в 07:25

Д-р Емилова спасява здравето, променя живота

Светлана Рачева е от хората, променили живота си към по-добро. В Клиниката на д-р Емилова тя идва от Бургас с намерение за пълна почивка, съчетана   с профилактика: https://bnr.bg/varna/post/101549936/d-r-emilova-balgarskata-sharlot-gerson Нямах основни заболявания, нямах основателна причина, когато дойдох за първи път в клиниката..

публикувано на 15.11.21 в 07:05

В Клиниката на д-р Емилова се отварят очите на хората

В Клиниката на д-р Емилова отварят очите на хората за здравето - как то е свързано с вътрешната чистота на тялото, за освобождаването от токсичните отрови на модерния свят, за значението на природосъобразното хранене и гладуването.  Как  пациентите пристигат уморени, притеснени, с болки, без настроение и потиснати.  Как само няколко дни,..

публикувано на 07.11.21 в 19:05

Д-р Емилова - българската Шарлот Герсон

Когато абсолютно обикновени хора превръщат личната си кауза в обществено добро, спокойно казваме, че са будители. На 1 ноември разказваме за д-р Людмила Емилова – един лекар, който за мнозина е просветител, след срещите с когото хората поглеждат по друг начин на живота си, преосмислят го и го променят, към по-добро. Такъв е примерът на..

публикувано на 01.11.21 в 12:24

Със здравословен начин на живот се преодолява постковид синдромът

При здравословен начин на живот постковид синдромът отстъпва. Това показва практиката в Клиниката на д-р  Людмила Емилова край Варна. Как помагат там на пациентите, преминали изпитанието коронавирус, обясни д-р Емилова: Правим всичко възможно да пречистим пациентите както от самото заболяване и от всички поражения, които е нанесло на различните..

обновено на 26.10.21 в 12:27