Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Валери Симеонов беше преизбран за председател на НФСБ

В. Касабов: Бившият областен координатор на партията в Хасково Кръстьо Кръстев е освободен преди месец заради сътрудничество с ДПС

| обновено на 28.10.17 в 19:08
Снимка: БГНЕС

Валери Симеонов беше единодушно преизбран за лидер на Националния фронт за спасение на България. Това стана на третия редовен конгрес на политическата сила. 

Закрито за журналисти, с присъствието на 147 редовни делегати - така премина третият конгрес на НФСБ.  Пълна подкрепа за лидера и неговите заместници, както и одобрение на водената политика на Фронта в настоящото управление, отчетоха на официалната пресконференция след най-високия форум на партията ръководни лица.  Лидерът и вицепремиер Валери Симеонов не присъства на срещата с медиите.  

Промени има в Устава, сред които създаване на младежка структура, заради увеличаване броя на младите хора в политическата сила. Конгресът вече ще се провежда на четири години, толкова ще бъде и мандатът на ръководството на партията.


От НФСБ опровергаха информацията за напрежение сред членовете им в област Хасково. След заседанието на конгреса на партията заместник-председателят й Валентин Касабов обясни, че бившият областен координатор на партията Кръстьо Кръстев е освободен преди месец заради сътрудничество с ДПС.
Той е изключен за колаборация с ДПС  - срещу материални облаги. Благодаря на ДПС, но явно не са намерили достатъчно интелигентен човек да представи така, както трябва нещата, както и останалите там 12 човека, които са се подписали.

Вчера се появи информация за напуснали членове на партията в област Хасково, заради отстранения областен координатор.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

КЗК не откри монопол на пазара на горивата

Комисията за защита на конкуренцията не откри монопол на пазара на горивата. В секторния анализ регулаторът дава единствено препоръка за електронна платформа в складовете. От извършения анализ на цените на дребно на бензин А95 и дизеловото автомобилно гориво през миналата година в различните географски региони на страната е видно, че..

публикувано на 12.03.19 в 10:26

Кои са събитията на 2018-а в света на науката?

Василена Вълчанова и Любомир Бабуров от платформата „Рацио.бг“ отличиха пред БНР научните достижения на 2018-а година. Според Вълчанова, изстрелването на електрическа кола в космоса с ракета на Илон Мъск е сред най-запомнящите се събития на годината: „Хубавото нещо за всички нас като бъдещи космически туристи е, че виждаме..

публикувано на 27.12.18 в 12:11

Украйна и балтийските държави разкритикуваха планираното разширение на газопровода "Северен поток-2"

Украйна и балтийските държави оспориха на среща в Рига вчера планираното разширение на газопровода по дъното на Балтийско море от Русия към Германия "Северен поток", предаде ДПА. Ако бъде завършен, така нареченият проект "Северен поток-2" ще струва на Украйна, Полша и Словакия милиони долари ползи от транзита на газ, заяви украинският премиер..

публикувано на 06.11.15 в 09:32