Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Клиниката на д-р Емилова е точното място с точните лекари, за да си здрав

Таня и Атанас Атанасови от години вече живеят в САЩ. Те се връщат в родината си, за да намерят "точните лекари" в клиниката на д-р Людмила Емилова.

За докторката те четат и слушат още зад океана и със 100 процента вяра идват при нея. 

Семейството знае, че в основата на здравето е правилното хранене, но идват в клиниката, за да научат тънкостите и да поправят грешките, които са допускали:

Причината, за да дойдем в България, е нашето здравословно състояние, разказва Таня Атанасова.

Но основното е, че четях колко хората са доволни, щастливи и  оздравяват при д-р Емилова, допълва тя.

Снимка

Вие с какъв проблем дойдохте?

Аз имам ревматоиден артрит. В САЩ  ми приложиха нужното лечение, но нямаше ефект. Не можех да стъпвам и затова реших да дойда при д-р Емилова.

Каква програма направихте?

Десет дни на плод и чай. Но преди клиниката направих 15 дни в САЩ, за да се уверя, че програмата работи.Разбрах, че има резултат  и дойдохме тук.

Хвърлих проходилки, хвърлих бастуни, всички помощни средства съм изоставила. Ето вече мога да ходя и да изкачвам стълбите спокойно.

Когато Ви видях за първи път изобщо не очаквах, че сте имали такъв проблем

О, не можех да стъпя, спях седнала на стола и само плачех от болка. Толкова зле бях.

И съм толкова благодарна на д-р Емилова! Ние знаехме за нея, не чуваме за първи път, но все отлагаме

Благодарни сме изключително много и на д-р Красимир Милев - той е истинско бижу, както и самата д-р Емилова. Просто един букет са целия екип! 

И много, много сме им благодарни!

Снимка

Атанас,  Вие защо сте тук?

Аз имам проблеми със сърцето и болни бъбреци. Започнах тази плодова диета, захраних се и всички тези заболявания отшумяват.  Петдесет години имах хроничен гастрит и спря да ме дразни. Краката спряха да отичат на втория ден. Бъбреците спряха да ме болят и така нататък.

То е като магия да влезеш тук! Всичко, всичко лошо си заминава.

Трябва време, естествено, за пълното лечение, но дори началото ти показва, че си дошъл на точното място при точните лекари.

За да можеш да се излекуваш и да станеш нормален човек, трябва да се храниш здравословно. Това е в основата на всички заболявания.

Тук разбрахме, че всички заболявания се лекуват с гладолечение и правилно хранене, за което ни насочи д-р Емилова.  Това е правилното хранене.

Ще ви бъде ли трудно в Америка да се храните по този начин?

Снимка

Не, изобщо няма да е трудно там, защото в Америка има всичко. Това е страната, където каквото пожелаеш, можеш да го намериш.

По-трудно е да се намери точно чистата храна, но когато човек търси я намира.

Успяхте ли да научите тънкостите за здравословния живот?

Таня: О, да успяхме. И съм от сърце благодарна на д-р Емилова, че ми показа грешките, които съм допускала.

Научихме, защо не трябва да използваме храни от животински произход. Разбрахме, че трябва да сме уверени, в това което правим.

Със сто процента вяра съм дошла, че ще успеем.

Атанас: Аз си изградих такъв девиз: Храната ни разболява, храната трябва да ни излекува.

В основата е правилното хранене. От там започва нормалния живот на човека - без болки, без притеснения, че нещо ще се случи.


Клиниката на д-р Емилова е в хотел „Аква азур“ край Варна.

Телефонът за връзка със секретарите е: 0888 951 288.

Повече информация вижте на страницата: www.emilova.orgВИЖТЕ ОЩЕ

Клиниката на д-р Людмила Емилова отново отваря врати на 15 януари

Клиниката на д-р Людмила Емилова отваря врати на 15 януари при спазване на всички мерки във връзка с коронавируса. От миналата година задължително при постъпване на пациент още във фоайето на хотела се измерва температурата и се прави антигенен тест. „Закупили сме от най-добрите тестове, изследваме и за наличие на антитела“, каза за..

публикувано на 11.01.21 в 11:00

Яжте кисело зеле за естествен имунитет

Клиниката на д-р Емилова в момента работи онлайн, а пациенти, които вече са се убедили за ползите от здравословния начин на живот от цял свят търсят съвети в тази специфична ситуация. Още полезна информация можете да намерите на сайта на клиниката. Защо една стара българска храна вече я наричаме супер храна? Става въпрос за домашно..

публикувано на 14.12.20 в 07:02

Клиниката на д-р Емилова временно ще консултира само онлайн

Клиниката на доктор Емилова временно затваря врати поради увеличените случаи на коронавирус във Варна, но е важно да знаят всички нейни пациенти и всички любители на природосъобразния начин на живот ще бъдат давани онлайн съвети и консултации. Един от хората, които ще правят това е доктор Красимир Милев. С доктор Емилова решихме временно..

публикувано на 16.11.20 в 15:30

Грам профилактика е по-добре от килограм лечение

Семеен абонамент предлага от този месец Клиника „Д-р Емилова“ . Идеята е на д-р Красимир Милев, който е част от екипа на центъра вече 22 години. Целта е нашите пациенти да имат дистанционен контрол и те да получават почти всичко, което предоставяме на място, обясни д-р Милев. Семейният абонамент включва: ежемесечна консултация с..

публикувано на 30.09.20 в 18:13

Клиниката на д-р Емилова отваря врати отново в к.к. Свети Константин и Елена

От 16 септември клиниката на д-р Емилова ще работи в курорта „Св. Св. Константин и Елена“ във Варна. Както и миналата година екипът й ще бъде в хотел „Аква Азур“, а р аботата ще бъде изцяло съобразена с изискванията и предписанията на здравните власти. Телефоните 0888 951 288 и 0886 919 944 а подробности и записване телефони..

публикувано на 14.09.20 в 01:05

Как д-р Емилова създаде международна общност, посветена на здравословното хранене и живот

Всички пациенти на д-р Людмила Емилова са изключително впечатлени от приятелския дух, който цари в нейната клиника. За това допълнително помагат и специалните коктейли, които се организират от няколко месеца. Докато опитват поредното кулинарно изкушение – плодов сок в различни комбинации, пациентите разказват своите лични истории. Как..

публикувано на 31.08.20 в 07:35

Три поколения пациенти: Д-р Емилова създава култура на здравето

Преди година Албена Петрова и съпругът ѝ  за пръв път се доверяват на  медицинския център на д-р Емилова. Пристигнали в клиниката за 20 дни гладуване и 10-дневно захранване по настояване на дъщерите си. Петрови нямали голяма вяра в излекуване на многото си болести, след като дълги години безброй хапчета не могли да им помогнат. Високо кръвно,..

публикувано на 10.08.20 в 07:25