Клиниката на д-р Емилова е точното място с точните лекари, за да си здрав

Таня и Атанас Атанасови от години вече живеят в САЩ. Те се връщат в родината си, за да намерят "точните лекари" в клиниката на д-р Людмила Емилова.

За докторката те четат и слушат още зад океана и със 100 процента вяра идват при нея. 

Семейството знае, че в основата на здравето е правилното хранене, но идват в клиниката, за да научат тънкостите и да поправят грешките, които са допускали:

Причината, за да дойдем в България, е нашето здравословно състояние, разказва Таня Атанасова.

Но основното е, че четях колко хората са доволни, щастливи и  оздравяват при д-р Емилова, допълва тя.

Снимка

Вие с какъв проблем дойдохте?

Аз имам ревматоиден артрит. В САЩ  ми приложиха нужното лечение, но нямаше ефект. Не можех да стъпвам и затова реших да дойда при д-р Емилова.

Каква програма направихте?

Десет дни на плод и чай. Но преди клиниката направих 15 дни в САЩ, за да се уверя, че програмата работи.Разбрах, че има резултат  и дойдохме тук.

Хвърлих проходилки, хвърлих бастуни, всички помощни средства съм изоставила. Ето вече мога да ходя и да изкачвам стълбите спокойно.

Когато Ви видях за първи път изобщо не очаквах, че сте имали такъв проблем

О, не можех да стъпя, спях седнала на стола и само плачех от болка. Толкова зле бях.

И съм толкова благодарна на д-р Емилова! Ние знаехме за нея, не чуваме за първи път, но все отлагаме

Благодарни сме изключително много и на д-р Красимир Милев - той е истинско бижу, както и самата д-р Емилова. Просто един букет са целия екип! 

И много, много сме им благодарни!

Снимка

Атанас,  Вие защо сте тук?

Аз имам проблеми със сърцето и болни бъбреци. Започнах тази плодова диета, захраних се и всички тези заболявания отшумяват.  Петдесет години имах хроничен гастрит и спря да ме дразни. Краката спряха да отичат на втория ден. Бъбреците спряха да ме болят и така нататък.

То е като магия да влезеш тук! Всичко, всичко лошо си заминава.

Трябва време, естествено, за пълното лечение, но дори началото ти показва, че си дошъл на точното място при точните лекари.

За да можеш да се излекуваш и да станеш нормален човек, трябва да се храниш здравословно. Това е в основата на всички заболявания.

Тук разбрахме, че всички заболявания се лекуват с гладолечение и правилно хранене, за което ни насочи д-р Емилова.  Това е правилното хранене.

Ще ви бъде ли трудно в Америка да се храните по този начин?

Снимка

Не, изобщо няма да е трудно там, защото в Америка има всичко. Това е страната, където каквото пожелаеш, можеш да го намериш.

По-трудно е да се намери точно чистата храна, но когато човек търси я намира.

Успяхте ли да научите тънкостите за здравословния живот?

Таня: О, да успяхме. И съм от сърце благодарна на д-р Емилова, че ми показа грешките, които съм допускала.

Научихме, защо не трябва да използваме храни от животински произход. Разбрахме, че трябва да сме уверени, в това което правим.

Със сто процента вяра съм дошла, че ще успеем.

Атанас: Аз си изградих такъв девиз: Храната ни разболява, храната трябва да ни излекува.

В основата е правилното хранене. От там започва нормалния живот на човека - без болки, без притеснения, че нещо ще се случи.


Клиниката на д-р Емилова е в хотел „Аква азур“ край Варна.

Телефонът за връзка със секретарите е: 0888 951 288.

Повече информация вижте на страницата: www.emilova.orgВИЖТЕ ОЩЕ

С Радио Варна помогаме на хората да намерят пътя към здравето

С Радио Варна работя още от създаването на медицинския център от 26 години и половина. И винаги съм била изключително доволна от това, че сме помагали заедно на много хора да се ориентират правилно и да намерят правилния път към здравето. Мисля, че за всички 85 години, хората работили в радиото са допринесли то да се ползва с уважението, което сега има,..

публикувано на 09.12.19 в 06:00

7 килограма по-малко за седем дни

Желанието да обърне внимание на собственото си здраве води една българка от Англия в клиниката на д-р Емилова. Евтимия Димова е на 40 години и живее в Англия от 17. Майка е на две деца, но преди тяхното раждане е имала здравословни проблеми и трудно забременяване. - Аз имам поликистозен яйчников синдром, преминах много хормонални терапии, от които..

обновено на 02.12.19 в 08:38

По-слаб=по-здрав=по-щастлив

Проф. Весела Кънчева е специалист по органична и биоорганична химия в БАН. С няколко тежки заболявания тя се обръща към клиниката на д-р Емилова за помощ. През 1991 год тя е оперирана от рак на гърдата. След хирургическата намеса и лъчетерапия силно е увредено сърцето. Следва инвалидизиране, покачване на теглото и диабет. Като специалист Вие как..

публикувано на 24.11.19 в 19:35

В клиниката на д-р Емилова съм като у дома си

Най-хубавото място. Така една млада дама определя клиниката на д-р Емилова, с която се среща преди 15 години. Казвам се Веселина Таслакова. От Поморие. На 49 години съм . Първата ми среща и първата ми  най-най-хубава  почивка в живота ми беше преди 15 години, когато за първи път дойдох тук. Тогава се запознах и с д-р  Емилова, екипа..

публикувано на 17.11.19 в 19:05

Картофът - приятел или враг?

Заради различни писания в социалните мрежи напоследък има един зеленчук, който се опитваме да забравим и да изтикаме от трапезата. Става дума за картофа. Д-р Емилова, имат ли основания подобни писания?  Картофите са изключително ценен зеленчук. Най-употребявания в света. Картофът става "европеец" чак през 16 век. В България още по-късно пристига...

публикувано на 10.11.19 в 19:05

Д-р Емилова: "Храната е нашето лекарство"

„Нека храната да е вашето лекарство, а лекарството да е вашата храна“ – тези думи на Стийв Джобс са изключително популярни в социалните мрежи. Оказва се, че той цитира Хипократ. Д-р Емилова, вашата практика какво показва – 26 години вече сте последовател на Лидия Ковачева? Не случайно Стийв Джобс си спечели доста години в живота,..

публикувано на 04.11.19 в 06:00

Клиниката на д-р Емилова - ХРАМ НА ЗДРАВЕТО

След 12 години отново в клиниката на д-р Людмила Емилова идва една българка, която почти целият си съзнателен живот е прекарала в чужбина. В момента тя е финансов консултант в Италия, живяла и работила е и в Швейцария, има изключително успешна кариера. Катя Радева Брандализе  живее повече от 10 години край Венеция. Връща се в..

публикувано на 27.10.19 в 13:29