Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Джем сешън на плажа! 4 юли в клуб Ментол!

Присъединете се към нас с музикалното предаване "Джем сешън" от брега на морето. Ще ви очакваме на 4 юли в клуб Ментол!

Началото е в 12:30 часа - входът е свободен!

Очакват ви музика на живо и много изненади! С участието на младите вокалисти Моника Парушева, Ивета Тодорова и Иван Славов, както и на музикантите Георги Илиев - китара, и Джанер Каптан - контрабас. 

Специален гост - Даниела Белчева.

Песните на Даниела Белчева имат свойството да проникват дълбоко в душата на слушателя. Правят го по фин и деликатен начин, почти незабележимо - сякаш винаги са били там.

Даниела Белчева: Това, което живо ме интересува, са човешките взаимоотношения



Ивета Тодорова - iiVI е родена през 2006 година в град Варна. Тя се занимава с музика от 5 годишна, като започва да пее в детска вокална група в родния си град. Като солов изпълнител печели множество награди на международни и национални конкурси по поп и джаз пеене. През последните 5 години черпи своето вдъхновение основно от джаз музиката, с които постига различни успехи, последният от които е покана за участие в концерт с Биг Бенда на БНР, който се проведе през месец февруари 2024 г. Ивета беше и стипендиант на мастър-класа на Вики Алмазиду и Милчо Левиев през 2023 година.



Моника Парушева е на 17 години, от гр. Варна, възпитаник е на ГПЧЕ „Йоан Екзарх“ – Варна – изучава немски и английски език. Учи италиански в самостоятелна форма на обучение.
Пее от 6 годишна в детски хор „Сребърни звънчета“ при ОДК - Варна  и Студио по поп и джаз пеене „Мелисима“ към НЧ „Елин Пелин – 1977“.
В периода 2022-2024 г. се обучава в Музикална академия „Бънджи сингърс“ – Варна с ръководители Тома и Радина Езекиеви. В момента се занимава със самостоятелни уроци по вокално майсторство с педагог Симона Стойчева.
Има множество награди от национални и международни конкурси. Стипендиант на Министерство но Образованието и Науката за деца с изявени дарби за 2023 г. През 2023 г. печели  2 първи места и Наградата на кмета на район Младост, г-н Христо Христов на Международния конкурс за вокално и танцово изкуство „Бъди звезда“ – Варна. През същата година печели първо място на престижния Поп-рок фест в Несебър, където получава и покана от г-жа Мая Райкова за участие в концерт в Първо студио на БНР с биг-бенда на радиото.



Иван Славов e на 18 години от Варна. Ученик e в ГПЧЕ „Йоан Екзарх“. Занимава се от 11 години с пеене. Негови учители са били маестро Иван Кръстев, г-жа Мила Маврова, а в момента учи пеене при Дамян Дамянов. Пял е във Варненската детско-юношеска опера под ръководството на диригент Ганчо Ганчев. Участвал е и в Детски вокален ансамбъл „Сребърни звънчета“ под ръководството на Юлия Недева. Лауреат е на много национални и международни конкурси.
Неколкократно е бил член на „Успелите деца на България“ и е включен в годишния Алманах на Фондация „Димитър Бербатов“.
В момента участва в мюзикъла „ДУХ“ на „Държавна Опера - Варна“, която премиера ще бъде на 17юли в Летен театър Варна.



"Джем сешън" на плажа с Милица Панайотова и Добо Мързов! Събитието е част от програмата "Радио Варна на 90”.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Самостоятелна изложба живопис и скулптура на Ангел Ангелов

27 юни, четвъртък, Арт салон на Радио Варна, 18.30 часа Ангел Ангелов представя самостоятелна изложба живопис и скулптура. По образование авторът е борден инженер от Морската авиация. Завършва ВВВУ "Георги Бенковски" в гр. Долна Митрополия, любовта му към авиацията не му пречи да се отдаде и на изкуството. През 1974 г. завършва тримесечен курс при..

обновено на 26.06.24 в 18:00

160 години от рождението на Петър Дънов отбелязват във Варна

1 юли, понеделник, Арт салон на Радио Варна, 19.00 часа "Школата на Учителя - нова наука, изкуство и култура за човечеството" е темата на лекцията, с която Общество "Бяло братство" Варна ще отбележи 160 години от рождението на Учителя Петър Дънов (Беинса Дуно) и 80 години школа Бяло братство. Слово на срещата ще изнесе Йордан Йорданов.  За атмосферата..

обновено на 26.06.24 в 18:00

Представяне на "За договорното начало в българската държавност (V – VII век)"

26 юни, сряда, Арт салон на Радио Варна, 18.00 часа Яни Янев и Светлозар Попов представят монографията "За договорното начало в българската държавност (V – VII век)"  За своя труд, авторският колектив Яни Янев и д-р Светлозар Попов стана носител на награда "Варна" за 2024 г. в сферата на науката и висшето образование, направление "Обществени..

публикувано на 24.06.24 в 14:50

"Айдемирски мотиви" - самостоятелна изложба живопис на Илия Иванов

13 юни, четвъртък, Арт салон на Радио Варна, 18.30 часа Илия Йорданов Иванов-Ильо е роден през 1962 г. в с. Айдемир общ.Силистра. Завършва средното си образование в ПМГ „Климент Охридски” гр.Силистра. Учи рисуване при скулптура Димитър Нуцулов и проф. Възкресен Изворов. Кандидатства с рисуване и е приет, но се отказва и завършва..

публикувано на 11.06.24 в 18:22
Голям арт салон

Планирайте вашето събитие в залите на Радио Варна

Уважаеми приятели и гости, Може да се свържете с нас на познатите Ви телефони: 052/664462 и 052/664488, както и на e-mail:  events.varna@bnr.bg . На Ваше разположение работят две изложбени зали и една концертна зала /звукозаписно студио/. Планирайте вашето събитие в Радио Варна и ние ще окажем нашата организационна подкрепа. Ще се радваме..

публикувано на 25.08.23 в 17:24

Радио Варна се включва в националните чествания по повод годишнината от гибелта на Васил Левски

Радио Варна се включва в националните чествания по повод 150 години от гибелта на Апостола на свободата - Васил Левски. Вече са подредени 14-те писма от кореспонденцията между Иван Драсов и Данаил Попов , съратници и приятели на Васил Левски. Експозицията може да бъде видяна в Стъкления павилион до сградата на Радио Варна . Оригиналите на..

обновено на 17.02.23 в 09:14