Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Новото начало в новата енергия

Доброто начало е наполовина свършена работа. Но, само наполовина.  Онази, другата част няма кой да я задвижи, освен ние самите. Предпоставките са налице. Годината стартира. Новите възможности са навсякъде около нас. Как да се възползваме, по..

публикувано на 30.01.17 в 13:25

Разговори с Аз-а

Разговаряме ли пълноценно със самите себе си? Какво си казваме и правилно ли се разбираме? Всичко започва с вътрешния диалог. Всеки ден, всеки от нас преминава през това. Иначе, няма как... Добрата комуникация с вътрешния „Аз”, ни прави по-щастливи и..

публикувано на 16.01.17 в 18:02

Празнични анализи за следпразничното ежедневие

Да заобичаш себе си за 11 дни Лидия Петкова, вдъхновяващ лидер и лайф коуч, ни е гостувала няколко пъти. Коментирали сме различни теми. Захванахме се и за тази празничната, защото по празници се опитваме да бъдем различни, ама само се опитваме...

публикувано на 09.01.17 в 15:14

Самосаботирането - един от основните проблеми на всеки човек

Саботьор - вредител, злосторник, пакостник Всеки от нас съжителства с вътрешните си саботьори, които несъзнателно ни карат да си слагаме съпротиви, да си измисляме причини, които ни спират по пътя на реализирането на мечтите ни. Вървим срещу себе си,..

публикувано на 05.12.16 в 15:43

Дафиновото етерично масло

Дафиновото масло се извлича от дървото Laurus Nobilis, известно още като лаврово дърво или средиземноморско дафиново дърво. У нас, то се отглежда като декоративно растение, а листата му се използват в кулинарията. В древността , лавровото или..

публикувано на 10.10.16 в 15:18

Мандала и свещеният женски кръг

Женската енергия е магична, а природата е дала на жената възможност да овладее безкрайната и сила. Жената овладяла женската си енергия е свързана със себе си, със своята интуиция и вътрешна мъдрост.  Векове наред, жените са си предавали..

публикувано на 10.10.16 в 13:49

Бали – пътешествия на душата

Всички сме чували за тропическия остров, разположен на юг от Екватора в сърцето на Индонезийския архипелаг. Заради богатата си история, култура, прекрасна природа, изкуства, той е смятан за едно от най-красивите места на света.  Но, Бали не е само..

публикувано на 13.09.16 в 17:57

Интуицията – как да я разпознаваме и следваме успешно?

Някои я наричат "шепот на духа", други "гласът на душата" или "вътрешна мъдрост", трети я определят като най-прекия път към подсъзнанието.  Петър Дънов в своите беседи неведнъж споделя, че когато интуицията в човека е развита, той знае кога и..

публикувано на 29.08.16 в 16:31

Изчерпва ли се смисълът в ежедневието ни?

Движение и промяна са основните процеси на човешкото житие и битие. След 20 века развитие на човечеството и еволюционни теории, през 21 век говорим за смисъла на малките неща и онова, което правим в ежедневието. А, толкова много неща ни се налага да..

публикувано на 06.07.16 в 16:27

Изцелителната сила на дъха и интегративното дишане

Дишането е естествен процес. Толкова естествен, че често не му обръщаме внимание.  Интензивността му се обуславя от силата на процесите, извършващи се в живата материя. Освободената енергия способства за движението на веществата, на отделните..

публикувано на 20.06.16 в 16:59