Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Ранно утро с "Шейкър"

Прекрасно е юнското утро, защото вещае лято и красота! Зареждаме ви с позитивни мисли и настроение, с надежда доброто, което предстои да се множи! Темите, които разглеждаме касаят себеизява и красота със смисъл! Срещаме ви с художника Марин..

обновено на 06.06.20 в 21:48

С поглед към юни и здравето в „Шейкър“

Няма и ден, до старта на юни. А, всичко красиво и магическо се случвало между месеците юни и август, казват. Очаквайте астробюлетина за месеца, със Стефи Недевска. С кинезитерапевта Константин Ковачев – Коко, говорим за приложната кинезиология,..

обновено на 30.05.20 в 17:33

Празнично утро с "Шейкър"

В празничното утро на 24 май, ще споделим минутите от 7 до 10, потапяйки се в размисли, и в опит да ви срещнем с още от нестихващия гений на българските творци! За четенето, за значението на писането, за смисъла и бъдещето на книгите, разговаряме..

публикувано на 23.05.20 в 16:42

Неделя сутрин с „Шейкър“

Починете си хубаво и мислете в свежи тонове :) Днешният, 17-ти май, е международен ден на предизвикателството.  И, тази неделя, ви предизвикаме с две интересни теми. Обещаният разговор, за ведическите науки и съдбата на човека. Допълнен..

обновено на 16.05.20 в 17:32

Ранно Утро с "Шейкър"

В Навечерието на Международния ден на молитвата и в момента на трудност, пред която е изпраявен света, ще разгледаме Молитвата като необходимост, традиция и научен феномен, като път към Бога в различните религии и като лична вътрешна изява на..

обновено на 09.05.20 в 20:09

Майски емоции в „Шейкър“

Днес, всички планове се изпълнявали, с най-малко усилия. Трети май е силен ден и в друг аспект, ще го чуете в астробюлетина за месец май със Стефи Недевска, след 9 часа. Днес говорим и за Джотиш, като част от ведическата наука. Павелка..

обновено на 02.05.20 в 16:14

"Шейкър" - доброта и съпричастност

В неделя сутрин търсим добрите примери и хора! Срещаме ви със Зорница Шушутева, която преди седмица, съвместно с инициативата "Защото сме хора"  , започна  даряване на хранителни продукти на хора изпаднали в затруднено положение. Подробности за..

обновено на 25.04.20 в 18:20

За огъня и вярата в „Шейкър“

На празник е хубаво, да посрещнем добри гости... С психолога и медиатор Ирина Милчева, говорим за доброто в човека. С фолклориста Лилия Старева ще си кажем за вярата, късмета и онази опитност на старите българи да бъдат по-близо до Бога,..

обновено на 18.04.20 в 15:57

"Шейкър" - традиции, символи и смисъл

Празничният ден посрещаме заедно и с надежда за предстоящо добро, за всички! Цветно ще бъде неделно утро в ефира, цветно ще създадем и настроението ви! Въпреки нетипичните условия, в които ще изживеем този пролетен празник, Цветница остава символ..

обновено на 12.04.20 в 06:07

Смяна на рамката в „Шейкър“

Днес, в предаването, говорим за тракийски туристически район. Гавраил Гавраилов ни гостува, този път, в качеството си на изпълнителен директор на „Организация за управление на Тракийски туристически район“.  Ще отправим поглед, по-напред, във..

обновено на 04.04.20 в 16:28