Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Астро прогнози и винен туризъм в „Шейкър“

Говорим за вино и винен туризъм, с експерта Гергана Тодорова. Наближава виненият и любовен февруари така, че следим събитията. Дали говорим, просто, за любов или за любов към виното, важна е емоцията. Очаквайте и астробюлетина за февруари,..

обновено на 25.01.20 в 18:03

Ранно Утро с "Шейкър"

В истински студеното януарско утро предпочитаме топлината и уюта на дома! В неделното утро ви предлагаме  своята компания, а с нея и срещите, разговорите и темите, които се надяваме да бъдат повече от интересни! Известно е,че упражненията за..

обновено на 18.01.20 в 17:17

Концерт и качество на живот в „Шейкър“

Днес е денят, в който ще си говорим за това как да подобрим качеството си на живот? Кои са важните категории, в този ред на мисли? Коментираме темата с Христо Джумаков, психолог, консултант и мета изследовате, работил в различни индустрии и..

обновено на 14.12.19 в 16:19

Ранно Утро с "Шейкър"

 В разгара на най-празничния месец, използваме спокойствието на неделното утро, за да поемем глътка въздух! Но, уговорката ни е тази глътка да е осъзната и целенасочена, за почувстваме онзи прилив на енергия, от който все по-често се нуждаем!..

обновено на 07.12.19 в 17:26

Проектът „СтраСакИР“ и астро бюлетин в „Шейкър“

Тази неделя, ще се разходим до района на Странджа, Сакар и Източни Родопи. Говорим за проекта „СТраСакИР“ с Гавраил Гавраилов – социолог, психолог, автор на няколко книги за селски туризъм. Ще си поговорим и за този последен месец на годината -..

обновено на 30.11.19 в 20:29

За вътрешния мъдрец и ароматерапия за стомаха в „Шейкър“

Неделя е. Оставете всички задачи и си дайте почивка :) Гостува ни родовият терапевт Аида Марковска. Говорим си за вътрешния мъдрец, наричан още вътрешен старец/старица. Коментираме и отношението ни към старостта и възрастните хора..

обновено на 23.11.19 в 16:59

Енергийно пробуждане в "Шейкър"

Ноември е божествено красив! Наситено цветен и едновременно хладен така, че да ни накара все по-често да се обръщаме към себе си, към желанията, усещанията си, към цялото си същество! Все по-често търсим уюта не само на дома, не само от прегръдката на..

обновено на 16.11.19 в 16:31

За чревното здраве и арканите в „Шейкър“

Ще се погрижим за здравето и комфорта си, тази неделя. Гостува ни д-р Едуард Рослер от Германия.  Преди две седмици, той посети Пловдив и София, където изнесе лекции.  Д-р Едуард Рослер е от първите лекари, които заговарят за влиянието на чревния..

обновено на 09.11.19 в 15:57

Ранно Утро с "Шейкър"

Уверено навлизаме в ноември , с дъждовен старт, но и с обещания за късна и мека есен - красива и богата на багри, тя има своя особена романтика, която ни спасява от мислите за задаващата се зима. В неделното утро ни предстоят няколко срещи, куп..

обновено на 02.11.19 в 16:17

За комуникацията и въздействието в „Шейкър“

Днес говорим със социалния психолог Емилия Крушков.Темата, която сме избрали е за емоционалните умения на въздействие. Кои хора са най-въздействащи и от какво се определя това? С психолога Стоичко Миличин коментираме, най-общо, за влиянието и..

обновено на 26.10.19 в 19:46