Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Ранно Утро с "Шейкър"

В разгара на зимата сме! Все пак с  надежда, защото  пролетта  предстои! Колкото и да сме позитивни и обнадеждени обаче, времето на студ, вируси, дългите часове в затворените помещения, не само дотягат, но и отслабват всичките ни защитни сили !..

обновено на 15.02.20 в 17:11

За успеха и биоенергията в „Шейкър“

Човек трябва да преживее, всяка своя стъпка. Психотелесният психотерапевт Кремена Станилова е наш гост, тази неделя. С нея говорим за моделирането на бионерегията. За онези 5 важни действия, които водят до пет типа поведение. За 4-те принципа,..

обновено на 08.02.20 в 16:24

Ранно Утро с "Шейкър"

Посрещаме заедно първото неделно утро на февруари, с недежда той да ни донесе повече слънчеви дни и по –малко тревога! Днес е Сретение господне или Зимна Богородица - един от 12-те големи християнки празница в годината. Богата е и обредността в..

обновено на 01.02.20 в 16:29

Астро прогнози и винен туризъм в „Шейкър“

Говорим за вино и винен туризъм, с експерта Гергана Тодорова. Наближава виненият и любовен февруари така, че следим събитията. Дали говорим, просто, за любов или за любов към виното, важна е емоцията. Очаквайте и астробюлетина за февруари,..

обновено на 25.01.20 в 18:03

Ранно Утро с "Шейкър"

В истински студеното януарско утро предпочитаме топлината и уюта на дома! В неделното утро ви предлагаме  своята компания, а с нея и срещите, разговорите и темите, които се надяваме да бъдат повече от интересни! Известно е,че упражненията за..

обновено на 18.01.20 в 17:17

Концерт и качество на живот в „Шейкър“

Днес е денят, в който ще си говорим за това как да подобрим качеството си на живот? Кои са важните категории, в този ред на мисли? Коментираме темата с Христо Джумаков, психолог, консултант и мета изследовате, работил в различни индустрии и..

обновено на 14.12.19 в 16:19

Ранно Утро с "Шейкър"

 В разгара на най-празничния месец, използваме спокойствието на неделното утро, за да поемем глътка въздух! Но, уговорката ни е тази глътка да е осъзната и целенасочена, за почувстваме онзи прилив на енергия, от който все по-често се нуждаем!..

обновено на 07.12.19 в 17:26

Проектът „СтраСакИР“ и астро бюлетин в „Шейкър“

Тази неделя, ще се разходим до района на Странджа, Сакар и Източни Родопи. Говорим за проекта „СТраСакИР“ с Гавраил Гавраилов – социолог, психолог, автор на няколко книги за селски туризъм. Ще си поговорим и за този последен месец на годината -..

обновено на 30.11.19 в 20:29

За вътрешния мъдрец и ароматерапия за стомаха в „Шейкър“

Неделя е. Оставете всички задачи и си дайте почивка :) Гостува ни родовият терапевт Аида Марковска. Говорим си за вътрешния мъдрец, наричан още вътрешен старец/старица. Коментираме и отношението ни към старостта и възрастните хора..

обновено на 23.11.19 в 16:59

Енергийно пробуждане в "Шейкър"

Ноември е божествено красив! Наситено цветен и едновременно хладен така, че да ни накара все по-често да се обръщаме към себе си, към желанията, усещанията си, към цялото си същество! Все по-често търсим уюта не само на дома, не само от прегръдката на..

обновено на 16.11.19 в 16:31