Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Августовски мисли през юли в „Шейкър“

Август ни е в полезрението. Какво ни е приготвил месецът? Коментираме със Стефи Недевска. Ще си говорим и за молитвата, с д-р инж. Гинка Стоева. Всяка минута, всяка секунда, даже, ние отправяме своите мисли и желания към света, и Вселената...

обновено на 25.07.20 в 16:29

Скално катерене за хора с увреден слух

Скално катерене за хора с увреден слух е   идея, която дарява минути наслада и векове мечтана свобода!  Инициативата, вече има своите съмишленици и екип, но идеята идва от психолога и жестов преводач Анна Ройдева. По темата разговаряме и с..

обновено на 22.07.20 в 21:56

"Шейкър" - баланс за щастие

Наричани понякога „Управители на нашите емоции“ – хормоните са съществена част от емоционалния комфорт и физическото ни здраве. Как и до каква степен хормоните влияят на нашето здраве и настроение? Разглеждаме истини и заблуди  по темата. Иризин..

обновено на 18.07.20 в 21:07

За психиката и физиката в „Шейкър“

Неизбежно е, тази неделя ще ви кажем за тревожността, като знак за промяна. Коментира психологът Даниел Троев. Радослав Иванов, юнгиански психотерапевт и клиничен психолог, ще ни припомни за още нещо, което е знак за промяна. С рефлексотерапевта..

обновено на 11.07.20 в 15:48

Неделно за здравето в „Шейкър“

Днес говорим за храни, здраве, фигура, зодиакални знаци, съхранение на храните. Здравето, винаги, е тема изискваща внимание. Чували сте и теорията, че в стомаха ни се намира нашият втори мозък. В голяма степен, здравето ни зависи от състоянието на..

обновено на 04.07.20 в 16:42

С вкус на лято в „Шейкър“

За някои хора, като дойде юли и лятото свършва. Такова е усещането им. Интересна гледна точка, която от своя страна показва, че очакванията ни за нещата, по-често, са някак по- свежи от реалността на изживяването. И все пак, залагаме на реалността..

обновено на 27.06.20 в 16:15

Ранно Утро с "Шейкър"

Елексири за здраве и препоръки за качествен живот – това ви предлагаме в ранното неделно утро! Но понеже разглеждаме живота и неговите радости и проблеми в дълбочина, ще открехнем вратата на психичното здраве, което оказва се е тайнствена територия без..

обновено на 21.06.20 в 08:23

Как взимаме решения

Когато трябва да вземете решение, направете го. Няма абсолютно подходящо време, за всяко нещо. Но, как взимаме решения? Човешката психиката представлява съвкупност от вътрешни преживявания, като отражение на обективната..

публикувано на 17.06.20 в 11:31

Свързване с корена чрез пеене

Народните песни са част от нашия, български, корен и вдъхновяващо наследство. Те разказват истории и чрез тях опознаваме, още повече, живота, ежедневието и бита на нашите предци.  Габриела Павлова е любопитен млад човек, който помага на..

публикувано на 16.06.20 в 15:13

Взимаме решения в неделния „Шейкър“

И, любопитстваме по близнашки. Все пак, сме във владение на този зодиакален знак. Как взимаме решения? Тази е посоката ни, като начало. Ще си говорим и за трите важни енергии, при взимането на решения. Петко Йотов, който от няколко години се..

обновено на 13.06.20 в 16:13