Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Ранно Утро с "Шейкър"

Преполовихме април, а пролетта остава все така потайна и едва доловима. Надеждите ни се стремят към по-слънчево време и по-високи температури, но реалността ни подсеща, че търпението е безценен дар. В ранното неделно утро ще говорим за изкуство!..

обновено на 17.04.21 в 16:39

Априлски вариации с „Шейкър“

В неделното утро, на 11 април, насочваме вниманието си към...месец април. Очаквайте, астропрогнозата за последните му две десетдневки, много различни една от друга. Стефи Недевска, разказва. За ефекта от терапевтичното писане и видовете..

обновено на 10.04.21 в 16:04

Великден за католици и арменци

Днес е Великден! Празнична е първата неделя на април, за общностите  на арменци и католици. Как посрещат празника, какви са приликите и разликите в църковните служби на Великден, и през седмицата на Христовите страдания? Разговаряме с изявени..

обновено на 04.04.21 в 14:44

"Шейкър" - утро изпълнено с надежда

В едно по-различно неделно утро, отново ви срещаме с усмивка и оптимистично настроение! За избори на бъдеще и смисъл обаче ще си говорим днес, както и за празник! Великден за общностите  на арменци и католици. Как посрещат празника, какви са приликите..

обновено на 04.04.21 в 05:14

Неделно за гените и свързването в „Шейкър“

Тази неделя, в предаването говорим с Ваня Павлова, НЛП специалист, за комуникацията и свързването с другите. Ако се чудите, защо не ви обръщат внимание или не ви слушат? Защо ви е срам или страх, да заговорите нов човек? Защо връзките ви се провалят,..

обновено на 27.03.21 в 16:12

Ранно Утро с "Шейкър"

Попадаме в един различен свят! Един свят, в който можем да избираме ролите, които да играем, а тази игра неусетно  постила пред нас необятните възможности  на личноста ни – често рамкирана, възпирана, ограничавана.  В далечната вече 1966 г ,..

обновено на 20.03.21 в 17:39

Теоретично и практично с „Шейкър“

Тази неделя, посоките са няколко. На първо място, Сирни Заговезни, денят на прошката. Искаме и даваме прошка, на близките си и любими хора. Сирница е имал изключително важно място и значение в народните обичаи, най-вече като празник на прехода от зимния..

обновено на 13.03.21 в 17:09

Предстояща дискусия „Филантропия за женски права“

По повод предстоящия Международен ден на жената, Български фонд за жените, Български дарителски форум и Фондация Bcause организират дискусия „Филантропия за женски права“.   Събитието е със свободен достъп, и обръща внимание на темите -..

публикувано на 07.03.21 в 10:14

Ранно Утро с "Шейкър"

Ден преди празникът на жената, разглеждаме събития и идеи за специалния ден, на майката, на вечната муза и на онази уж по-слаба част от човечеството, която по чудо се справя с всичко! Надежда Дерменджиева, изпълнителен директор на Български фонд..

обновено на 07.03.21 в 08:18

В очакване на март с „Шейкър“

И понеже движението напред е спасението, в предаването тази сутрин, ще правим прогнози. Мартенската такава ни очаква, със Стефи Недевска. Специален месец ще бъде този март, с визия и влияние за следващите няколко месеца. Кино и психодрама е..

обновено на 27.02.21 в 16:03