Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Ползотворна неделя с „Шейкър“

Добре прекараната неделя, носи седмица пълна с ново съдържание. Днес в предаването сме си уговорили среща с Невена Петрова, инструктор по нейрографика 2020-та. Какво е нейрографика и как помага? За основните проблеми, на успешната..

обновено на 17.10.20 в 16:21

Експериментално изследване за психичното здраве

Eкспериментално изследване на нагласите на българите спрямо психичното здраве проведено от  „Галъп интернешънъл болкан“, заедно с фондация „Кожа – платформа за психично здраве“, показва тревожните тенденции у нас. Изследването е инициатива на..

обновено на 11.10.20 в 10:59

Да вдъхновим малките творци

Фестивалът „Месец на: Джани Родари” в Държавен куклен театър –Пловдив, продължава до края на октомври. Повод за събитието е 100 годишнината от рождението на великия италиански писател, която отбелязваме на 23-ти октомври тази година. Радио Пловдив е..

публикувано на 11.10.20 в 10:56

Ранно Утро с "Шейкър"

Отново вярваме, че октомврийските недели имат особен чар! Ще го потърсим и днес, в разговорите със събеседници и в темите, които ще разгледаме. Вярата в красивото и търсенето на спокойствие обаче, не ни правят равнодушни към проблемите на обществото и..

обновено на 10.10.20 в 16:19

Ранно Утро с "Шейкър"

Първото неделно утро на октомври ни вдъхновява с цвят, уют и мека светлина! Поглеждаме назад, за да открием богатата палитра от спомени, която ще ни съпровожда в настъпващата есен - щедра, мъдра и безкрайно красива! Срещаме ви с Йорданка Траянова...

публикувано на 03.10.20 в 16:18

Приказни и октомврийски истории в „Шейкър“

Отиде си лятото и дойде есента, а месец октомври толкова много ни напомня за това. Днес си говорим за изненадите на октомври, в астробюлетина със Стефи Недевска. Дойде му времето. За българските, сакрални, вълшебни приказки, говорим със Спас..

обновено на 26.09.20 в 16:34

Ранно Утро с "Шейкър"

В неделното утро ви запознаваме с Физиогномика, за да разбираме по-успешно характера, познавайки чертите на лицето. Приемственост на поколенията и още интересни думи, откриваме в разговора със събеседника ни Валерия Цимбал! Как се справя..

обновено на 19.09.20 в 16:35

Неделни равносметки в „Шейкър“

Две са темите, които ни вълнуват днес, тази за лидерството и един разговор за Чипровци, Берковица и Северозапада, като цяло. Ще си направим една, почти, есенна разходка до там. Как стоят нещата, сега? Наш гид е Гавраил Гавраилов, социалог от ПУ,..

обновено на 12.09.20 в 16:12

България дълбоко в сърцето

Срещаме ви с Богдан Дарев – един американски режисьор от български произход, който не спира да търси и преоткрива в сърцето и в творчеството си, България – многолика и пълна с емоции. Всичките й лица, надежди, спомени и сантименти, Богдан събира в..

обновено на 06.09.20 в 15:44

За Съединението и родовата памет

Катерина Чобанова - икономист по образование, но по призвание будител и пазител на историята на България и родовата памет на много именити българи, в ече 35 години изследва корените на своята и на други известни фамилии. Родолюбивата българка..

обновено на 06.09.20 в 11:38