Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


"Шейкър" - традиции, символи и смисъл

Празничният ден посрещаме заедно и с надежда за предстоящо добро, за всички! Цветно ще бъде неделно утро в ефира, цветно ще създадем и настроението ви! Въпреки нетипичните условия, в които ще изживеем този пролетен празник, Цветница остава символ..

обновено на 12.04.20 в 06:07

Смяна на рамката в „Шейкър“

Днес, в предаването, говорим за тракийски туристически район. Гавраил Гавраилов ни гостува, този път, в качеството си на изпълнителен директор на „Организация за управление на Тракийски туристически район“.  Ще отправим поглед, по-напред, във..

обновено на 04.04.20 в 16:28

"Шейкър" - за усмихната неделя вкъщи

Неделното утро споделяме заедно, с една идея по-отговорни, с една идея по-обнадеждени! Вярваме в това, че поредното #Заедно, този път ще бъде с особено добър резултат! Без да изпадаме в паника, напротив – подхождайки разумно, в „Мултивитамин“..

обновено на 28.03.20 в 16:19

Ревизия на психиката

Живеем във време на предизвикателства. Така израстваме и еволюираме. Разбира се, монетата си има две страни. Ези е страната с числото, което обозначава номиналната стойност на монетата, а тура е страната с графичен образ, например лице,..

публикувано на 24.03.20 в 13:39

За имунитета и психиката ни в „Шейкър“

„Психологическите терзания, по ефективност, не отстъпват на физическото въздействие“. Спазваме правилата и се грижим за себе си. Със специалиста по хранене и диететика Михаил Христов говорим за имунната система, как работи и кои са..

обновено на 21.03.20 в 16:11

Ранно утро с "Шейкър"

Неделята ще бъде слънчева или дъждовна, но все повече осъзнаваме второстепенното значение на тези факти! Една различна разходка из Европа, ни предстои в ранното утро. Надяваме се чрез нея и срещите, които предстоят, да създадем усещане за стабилност в..

обновено на 14.03.20 в 17:45

Сугестопедично с Ирена Младенова

Тя е усмихната, позитивна и заразява с ентусиазма си. Ирена Младенова е сугестопедагог, преподавател по испански.  Г овори няколко езика. Има докторска степен от Барселонския университет и най-високото ниво на испански, от Институт Сервантес -..

обновено на 10.03.20 в 14:54

По женски в „Шейкър“

"Жените нямат недостатъци, те имат особености!"  Чарли Чаплин И двете ми събеседнички, днес, са жени. Енергични, упорити, позитивни и успешни в онова, което правят. С Албена Паралингова, говорим за конфликтите на работното място и жените на..

публикувано на 06.03.20 в 17:53

Ранно Утро с "Шейкър"

Повече от празнично е утрото на 1 март! Споделяме заедно часовете между 7 и 10, с интересни теми и събеседници. За традиционния празник “Кукерски игри”, организиран основно от НЧ “Иван Вазов - 1931” - кв. “Коматево”, ни разказва библиотекарят Емилия..

обновено на 29.02.20 в 15:32

Трансформация и родова каста в „Шейкър“

Тази неделя, говорим за трансформацията на емоциите и страховете, с фамилния консултант Динка Колева. С родовия терапевт Аида Марковска, коментираме темата за родовата каста и нейното влияние. Как да разпознаем своята каста?  За да сме в..

обновено на 22.02.20 в 16:06