Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Неделни равносметки в „Шейкър“

Две са темите, които ни вълнуват днес, тази за лидерството и един разговор за Чипровци, Берковица и Северозапада, като цяло. Ще си направим една, почти, есенна разходка до там. Как стоят нещата, сега? Наш гид е Гавраил Гавраилов, социалог от ПУ,..

обновено на 12.09.20 в 16:12

България дълбоко в сърцето

Срещаме ви с Богдан Дарев – един американски режисьор от български произход, който не спира да търси и преоткрива в сърцето и в творчеството си, България – многолика и пълна с емоции. Всичките й лица, надежди, спомени и сантименти, Богдан събира в..

обновено на 06.09.20 в 15:44

За Съединението и родовата памет

Катерина Чобанова - икономист по образование, но по призвание будител и пазител на историята на България и родовата памет на много именити българи, в ече 35 години изследва корените на своята и на други известни фамилии. Родолюбивата българка..

обновено на 06.09.20 в 11:38

Празнично утро с "Шейкър"

В празничното утро ще ви поздравим с пожелания за сила, отговорност и всеотдайност – такива, каквито са притежавали българите във вековната ни история! В деня на Съединението, ви срещаме с Катерина Чобанова - икономист по образование, но по..

обновено на 05.09.20 в 17:40

За живота и бъдещето в „Шейкър“

И в най-простата сметка, могат да се допуснат всички възможни грешки. Опитваме се, да огледаме нещата, от всички страни. Тази неделя, в „Шейкър” си говорим за цялостното възприятие на живота, в различните му аспекти. Д-р Гузал Тажибаева е нашият..

обновено на 29.08.20 в 16:55

Ранно Утро с "Шейкър"

С последните дни на август започваме да усещаме бавно прокрадваща се носталгия, към отиващото си лято, към спомените, които може би ще избледнеят, към всичко, което ни прави безгрижни – там, на острова на нащето щастие. В неделното утро ви..

обновено на 22.08.20 в 16:08

Айенгар йога - особености и ползи

Екатерина Минкова е сертифициран Айенгар йога преподавател. И както казва самата тя, срещата и с Айенгар йога се оказа от онези синхронични случвания, които са способни да преобърнат много неща във възприятията, на човека.  Б.К.С. Айенгар е..

обновено на 17.08.20 в 13:32

Йога и цветове в „Шейкър“

Днешният 16-ти август, бил световен ден на думите „Обичам те“, на всички езици. Така и не ми стана ясно откъде идва тази традиция, но си мисля, че по-важно е посланието, което предаваме, с тези думи. Иначе, си говорим за айенгар йога с Екатерина..

обновено на 15.08.20 в 18:00

Ранно Утро с "Шейкър"

Запазваме традиционно доброто настроение, прибавяйки към всичко обичайно, нещо ново, различно и шарено, за още повече положителни емоции! Пътешествия бележат ранното утро на 9 август - честван като   Международния ден на коренното население.  Далечни..

обновено на 09.08.20 в 08:18

Ранно Утро с "Шейкър"

Август е божествен! Горещ и свободен, този месец не само предполага, но и предразполага към дълбоко вглеждане в себе си, и отдаване на приятни занимания и емоции!  Споделяме неделното утро заедно, в опити за женско пробуждане чрез кундалини и чисто..

обновено на 01.08.20 в 19:19