Отменен е полетът на "България еър" за Рига

Отменен е полетът на "България Еър" за Рига от Летище Бургас за 11 септември, неделя, 05.00 часа. Това стана ясно от справка в сайта на летището. Причината е кризата с дълга на туроператорската фирма "Алма Тур". Остава отменен полетът за..

публикувано на 10.09.11 в 15:16

Щурм срещу израелското посолство в Кайро

Израел евакуира персонала от посолството си в Кайро, след като сградата беше нападната от египетски демонстранти. При сблъсъците с полицията са ранени над 200 души, а според египетски медии има и една жертва. Това е кулминация на антиизраелските протести,..

публикувано на 10.09.11 в 15:10

Иво Маринов: Правим всичко възможно за скорошно решаване на кризата с туристите

Около 800 души са туристите, които не са успели да излетят от летищата във Варна и Бургас, това съобщи в интервю за Радио Варна заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов. Той уточни, че от двете летища са били отменени общо 4..

публикувано на 10.09.11 в 14:21

Дипломатическата криза между Турция и Израел се задълбочава

© Снимка: www.trt.net.tr Председателят на турския парламент Джемил Чичек нарече "безотговорни" ответните мерки, обмисляни от Израел срещу Турция, сред тях и подкрепа за кюрдските бунтовници. Хора с ранг на министър произнасят такива..

публикувано на 10.09.11 в 12:28

180 руски туристи се очакваше да излетят от Бургас за Москва в 15.00 часа. Полетът е отложен за 17 часа

Сто и осемдесет руски туристи се очакваше да излетят от Бургас за Москва в 15 часа с допълнителен полет на авиокомпанията „България Еър”, но полетът е бил отложен с 2 часа. Това съобщи на бургаското летище министърът на транспорта Ивайло Московски, предаде..

публикувано на 10.09.11 в 11:36

Две нови трафик кули ще строят във Варна и Бургас

Като част от системата за управление на корабоплаването и корабния трафик се предвижда изграждането на две нови трафик кули във Варна и Бургас. Това съобщи днес директорът на държавно предприятие "Пристанищна инфраструктура" Георги Генчев, който..

публикувано на 10.09.11 в 11:15

В понеделник ще стане ясно дали водата на Варненското езеро е била отровена

Специалисти на РИОСВ реагираха веднага на подадения вчера сигнал от Радио Варна за умряла риба във Варненското езеро. Това съобщи директорът на инспекцията Румяна Радилова. За инцидента бяхме информирани от нашия слушател Велин Борисов в петък. Взети са..

публикувано на 10.09.11 в 10:35

ИТАР-ТАСС: Ситуацията с руските туристи става критична

Ситуацията с руските туристи, блокирани на летищата във Варна и Бургас, става критична, коментира ИТАР-ТАСС. Към настоящия момент неосъществени остават пет чартърни полета към Русия. Заради проблемите със заплащането на туроператора „Алма Тур” полетите на..

публикувано на 10.09.11 в 09:50

Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура”

  Пътните настилки в страната и автомагистралите „Люлин”, „Тракия”, „Хемус” и „Марица” са сухи. Въведена е временна организация на движението на автомагистрала „Тракия” за изграждане на пътна конструкция за тежко движение при изхода за Стара Загора.

публикувано на 10.09.11 в 05:56

Предстоящо

  Ч ерна тоалетна чантичка, в която освен принадлежностите има и лекарства е била донесена в полицията във Варна . Намерена е от възрастен мъж в района на пекарна “Република” . От полицията молят човекът, който е изгубил чантата да се обади на..

публикувано на 10.09.11 в 05:17