Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Недоволсво в Съюза на патриотичните сили "Защита" от подредбата на листите

Снимка: БТА

Недоволство от подредбата на листите предизвика остри реакции в един от партньорите на коалиция "Обединени патриоти".

Станчо Тодоров, член на националното ръководство на Съюз "Защита" обяви, че неговата формация ще напусне коалицията по тази причина: 
Тук не става въпрос за лидерски позиции, за водачи и така нататък. Става въпрос за някакво участие. Може и на последно място. Тези партии, които се обявяват, така наречените "патриотични формации" не искат да признаят партията, която ги е създала.

Председателят на формацията Николай Захариев обаче обяви пред "Хоризонт", че макар да не са включени в листите, теще продължат да се борят за обединението на патриотичните сили. 
Не е задължително да сме в парламента, за да отстояваме идеите си, каза той

От коалицията "Обединени патриоти" вече се отцепиха бившите депутати от Патриотичния фронт Димитър Байрактаров и Валентин Николов. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

КЗК не откри монопол на пазара на горивата

Комисията за защита на конкуренцията не откри монопол на пазара на горивата. В секторния анализ регулаторът дава единствено препоръка за електронна платформа в складовете. От извършения анализ на цените на дребно на бензин А95 и дизеловото автомобилно гориво през миналата година в различните географски региони на страната е видно, че..

публикувано на 12.03.19 в 10:26

Кои са събитията на 2018-а в света на науката?

Василена Вълчанова и Любомир Бабуров от платформата „Рацио.бг“ отличиха пред БНР научните достижения на 2018-а година. Според Вълчанова, изстрелването на електрическа кола в космоса с ракета на Илон Мъск е сред най-запомнящите се събития на годината: „Хубавото нещо за всички нас като бъдещи космически туристи е, че виждаме..

публикувано на 27.12.18 в 12:11

Украйна и балтийските държави разкритикуваха планираното разширение на газопровода "Северен поток-2"

Украйна и балтийските държави оспориха на среща в Рига вчера планираното разширение на газопровода по дъното на Балтийско море от Русия към Германия "Северен поток", предаде ДПА. Ако бъде завършен, така нареченият проект "Северен поток-2" ще струва на Украйна, Полша и Словакия милиони долари ползи от транзита на газ, заяви украинският премиер..

публикувано на 06.11.15 в 09:32