Ден след ден

Снимка

Предаването „Ден след ден” на Радио Пловдив се излъчва от понеделник до петък от 15 до 17 часа. То е в ефир от 1993 година и е единственото следобедно информационно предаване в пловдивския радиоефир.

В двата часа водещите и репортерите  на Радио Пловдив представят събитията, търсят допълнителни гледни точки към спорните теми и с помощта на експерти се анализират актуалните регионални,  национални и международни проблеми. 

За по- ясното и пълното им представяне репортажите и интервютата в програмата са обособени в 8 постоянни рубрики - Темата, Конфликти, Бизнес, Фактите, Анализите, Прогнозите, Историите, Разследванията, Светът и Извън протокола.


Георги Кадиев иска оставката на цялото Изпълнително бюро

Оставки в БСП няма  да има, обявиха го вчера на специална пресконференция Димитър Дъбов, Борислав Гуцанов – със сигурност Сергей Станишев си остава лидер. Какво от тук нататък? Разговор на Антоанета Петричанска с  депутата от БСП Георги Кадиев.

обновено на 04.06.14 в 16:04

Правителството е с вързани ръце заради ниската обществена подкрепа, смята Иво Инджов

Според политолога Иво Инджов поредният вот на недоверие към кабинета „Орешарски” е обречен. По думите му обаче, важното е какво се случва с управлението на страната, заради ниската обществена подкрепа, която правителството има.  Политологът смята, че..

публикувано на 04.06.14 в 16:04

За ненаучените уроци от малки и големи - в "Ден след ден" от 15 до 17 часа

Оставки няма да има – какво оттук-нататък? Какви са лобитата в БСП, процесите, които те управляват и не овладяват и как всичко рефлектира върху държавата?  За скритата и явната опозиция и за ненаучените от социалистите уроци ще говорим с депутата от..

публикувано на 04.06.14 в 15:07

"Южен поток" тръгва по стъпките на "Белене", твърди Илиян Василев

Не смятам, че ще се стигне до санкции за България заради проекта "Южен поток", до края на наказателната процедура, открита от ЕК, ще минат месеци, каза пред журналисти министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев . На 13-и юни в България..

публикувано на 03.06.14 в 16:44

Д-р Иван Стойнев: Парамедици трябва да влезат в Спешната помощ

Близо една трета от позициите за спешни медици в Пловдив са свободни, каза за Радио Пловдив д-р Иван Стойнов, шеф на Спешна помощ в града. Решението, според него, е парамедици, обучени в медицинските колежи, да запълнят местата.  Спешната помощ в..

публикувано на 03.06.14 в 16:03

Теми в програма "Ден след ден" на 3 юни

За диагнозата на управлението и лечението на Левицата, за болната ни енергетика и за умиращата Спешна помощ. Коментираме ги до 17 с енергийния експерт и бивш посланик на страната ни в Русия - Илиян Василев и директора на Центъра за спешна помощ в..

публикувано на 03.06.14 в 14:39

Кой измисли "хилядите наблюдатели на изборите"- Марин Божков в "Извън протокола"

В „Извън протокола” Марин  Божков, юрист и активист за честни избори, сочи географския произход на явлението „хиляди регистрирани наблюдатели на изборите”:

публикувано на 03.06.14 в 14:29

Фотоизложба разкрива историята на португалското фадо

Фотоизложба, посветена на португалския жанр фадо, се открива тази вечер от 18 ч. в клуб „Библиотеката” в Пловдив. Експозицията съдържа 20 фотоса, които разкриват историята на този изпълнителски стил, развил се в Лисабон в края на 19-и век. Изложбата е..

публикувано на 03.06.14 в 14:19

В петък показват творби от традиционния пленер по живопис

Осем художници участват във втория пленер по живопис, организиран от Ротари клуб „Пловдив-Пълдин”. Той е продължител на  пленера, стартирал преди 40 години  с подкрепата на община Пловдив.  Мотото на  настоящето издание  е „Пловдив от Твореца..

публикувано на 03.06.14 в 13:52

ДПС ще реши кога ще има избори

Премиерът Пламен Орешарски заяви днес в Калофер, че вярва в повечето си министри. По думите му ремонтът на кабинета ще стане ясен след като БСП и ДПС приключат с анализа си на изборните резултати. За промяната, която предстои да се случи в..

публикувано на 02.06.14 в 15:55