Ден след ден

Снимка

Предаването „Ден след ден” на Радио Пловдив се излъчва от понеделник до петък от 15 до 17 часа. То е в ефир от 1993 година и е единственото следобедно информационно предаване в пловдивския радиоефир.

В двата часа водещите и репортерите  на Радио Пловдив представят събитията, търсят допълнителни гледни точки към спорните теми и с помощта на експерти се анализират актуалните регионални,  национални и международни проблеми. 

За по- ясното и пълното им представяне репортажите и интервютата в програмата са обособени в 8 постоянни рубрики - Темата, Конфликти, Бизнес, Фактите, Анализите, Прогнозите, Историите, Разследванията, Светът и Извън протокола.


koritarov

БСП не е наясно Станишев ли я провали или липсата на европейска лява политика

БСП продължава да е в ступор, заради липсата на ясни отговори и на политики, които да следва. Ударите, които столетницата получава от евроизборите насам, не спират – от ДПС, от политическите опоненти, от своите, а през последните дни и от самия лидер..

публикувано на 09.06.14 в 16:56

Според Мартин Димитров кабинетът ни дискредитира пред ЕС, губим доверие и финансиране

С действията си по "Южен поток" правителството изправя България пред огромен риск от тотална дискредитация пред ЕС. Така Мартин Димитров- икономически експерт на Реформаторския блок коментира последните новината от премиера Орешарски. По думите на шефа..

публикувано на 09.06.14 в 16:10

С "Южен поток" България е жертва на геополитически сблъсък САЩ - Русия

Макар и изглеждащо логично решението на премиера Пламен Орешарски да се съобрази с препоръката на Европейската комисия за замразяване на Южен поток предизвика негативни реакции от страна на БСП и АБВ, които казаха, че това е станало под натиска на..

публикувано на 09.06.14 в 15:43

Енергетика и политика в Ден след ден на 9 юни

Какви последици за България ще има спирането на строителството на газопровода „Южен поток“ – втори ден темата е водеща в страната ни, а след заявеното от премиера – днес и Сърбия обяви спирането на проекта. В ДСД в програмата очаквайте коментарите на..

публикувано на 09.06.14 в 14:45

В "Извън протокола"- Десислава Атанасова от ГЕРБ

Темата за задължителното гласуване отново е на дневен ред. Този път я лансира лидерът на БСП Сергей Станишев и предизвика изненадата и сред свои,  и сред опозиция. Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова обяснява защо и  тя е изненадана, а  репликата и..

публикувано на 09.06.14 в 13:07

Преди изборите - оставка на кабинета!!!

Правителството трябва да подаде оставка в най-скоро време, за да се открие процедурата по предсрочните парламентарни избори, смята юристът проф. Екатерина Михайлова от Реформаторския блок и специалист по конституционно право. Според нея..

публикувано на 06.06.14 в 16:54

Със задължителното гласуване партиите ще получат силикон за своето битие

Задължително гласуване на българските граждани и предсрочни избори - не веднага, но през есента - това поиска лидерът на БСП след дълго мълчание и провокирано изявление от ДПС.  Според политолога Живко Георгиев отиването към предсрочни избори не е..

публикувано на 06.06.14 в 15:48

Сергей Станишев иска предсрочни избори, за да ги изгуби за 12 път

Като отчаян ход определи искането на Сергей Станишев за задължително гласуване и предсрочни избори депутатът от БСП Страхил Ангелов, който е сред опонентите на сегашното ръководство на столетницата.  Той отново настоя Станишев да поеме политическа..

публикувано на 06.06.14 в 14:36

Румен Петков: Станишев "занулява" БСП!

Под ръководството на Сергей Станишев БСП не може да прави анализ, мисията му да „занули“ партията върви успешно. Това заяви за РП изключеният от БСП и настоящ активист на АБВ Румен Петков. Чуйте как пред Михаил Миховски той коментира днешните послания..

публикувано на 06.06.14 в 13:38

Темите в програма "Ден след ден" на 6 юни

Изборите минаха! Изборите идват.. Сергей Станишев проговори!!! Много каза и нищо повече от вече чутото.. Очакваната бомба не гръмна и  правителството не падна.    Лидерът на БСП обаче,  отвърна на удара на  ДПС.  Поиска..

публикувано на 06.06.14 в 13:29