Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Будим се заедно, в "Шейкър"

„И не забравяйте, времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме.“ Васил Левски В Деня на народните будители ни гостуват психологът Стоичко Миличин, психоаналитикът Йорданка Христозова и Албена..

обновено на 31.10.20 в 16:34

Историческа панорама за Пловдивските акомпанятори

Съхранена памет на една голяма част от културното наследство на града ни, откриваме в страниците на Историческа панорама – „Акомпаняторите на Пловдивското музикално училище“.   Първи по рода си опит за събиране на историята на акомпаняторите в..

обновено на 25.10.20 в 10:18

"Шейкър" - утро с отложен старт

Последното неделно утро на октомври споделяме с ранбудните, с нетърпеливите, които попиват красота от все още меката есен! Леко носталгично, но повече уютно е усещането по това време на годината. Към всичко добвяме и този допълнителен час сън днес,..

обновено на 24.10.20 в 16:22

Ползотворна неделя с „Шейкър“

Добре прекараната неделя, носи седмица пълна с ново съдържание. Днес в предаването сме си уговорили среща с Невена Петрова, инструктор по нейрографика 2020-та. Какво е нейрографика и как помага? За основните проблеми, на успешната..

обновено на 17.10.20 в 16:21

Експериментално изследване за психичното здраве

Eкспериментално изследване на нагласите на българите спрямо психичното здраве проведено от  „Галъп интернешънъл болкан“, заедно с фондация „Кожа – платформа за психично здраве“, показва тревожните тенденции у нас. Изследването е инициатива на..

обновено на 11.10.20 в 10:59

Да вдъхновим малките творци

Фестивалът „Месец на: Джани Родари” в Държавен куклен театър –Пловдив, продължава до края на октомври. Повод за събитието е 100 годишнината от рождението на великия италиански писател, която отбелязваме на 23-ти октомври тази година. Радио Пловдив е..

публикувано на 11.10.20 в 10:56

Ранно Утро с "Шейкър"

Отново вярваме, че октомврийските недели имат особен чар! Ще го потърсим и днес, в разговорите със събеседници и в темите, които ще разгледаме. Вярата в красивото и търсенето на спокойствие обаче, не ни правят равнодушни към проблемите на обществото и..

обновено на 10.10.20 в 16:19

Ранно Утро с "Шейкър"

Първото неделно утро на октомври ни вдъхновява с цвят, уют и мека светлина! Поглеждаме назад, за да открием богатата палитра от спомени, която ще ни съпровожда в настъпващата есен - щедра, мъдра и безкрайно красива! Срещаме ви с Йорданка Траянова...

публикувано на 03.10.20 в 16:18

Приказни и октомврийски истории в „Шейкър“

Отиде си лятото и дойде есента, а месец октомври толкова много ни напомня за това. Днес си говорим за изненадите на октомври, в астробюлетина със Стефи Недевска. Дойде му времето. За българските, сакрални, вълшебни приказки, говорим със Спас..

обновено на 26.09.20 в 16:34

Ранно Утро с "Шейкър"

В неделното утро ви запознаваме с Физиогномика, за да разбираме по-успешно характера, познавайки чертите на лицето. Приемственост на поколенията и още интересни думи, откриваме в разговора със събеседника ни Валерия Цимбал! Как се справя..

обновено на 19.09.20 в 16:35