Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

"На светло" на 24 юни с Емилия Николова

Оздравителна процедура или наказателна мярка е поставянето под особен надзор на две български банки? По учебник ли са действията на БНБ? Търсим професор Стефан Вачков, ръководител на катедра „Финанси” в Икономическия университет във ВарнаКога ще стане известен микробиологичния състав на морската вода във Варна и какви са опасностите за туристите? Д-р Веселина Божилова от РЗИ-Варна

Среща в бедствието - сирийски бежанци на помощ на пострадалите в „Аспарухово”

Какво показва предварителната оценка на щетите, нанесени от проливните дъждове и има ли вече план за тяхното възстановяване?

Репортаж от заседанието на ОбС-Варна

Преслава Пейчева представя седмичния хит по Радио Варна „Среднощни хора”

Рубрика по ОП „Транспорт”

Представят изпълнените дейности по проект на община Девня за изграждане на 33 социални жилища.

Изложба „Децата, децата”  живопис и рисунки на известната варненска художничка Маргарита Денева се открива тази вечер в Арт салона на Радио Варна

Рубрика „Фестивалите”

Среща с режисьора Иван Ничев и с неговия филм „Българска рапсодия” 

Еньовден в Парк-музей „Владислав Варненчик” и за финал "думи за празника на побеждаващия живот" от Йово Неделчев


ВИЖТЕ ОЩЕ

ГРАВИТАЦИЯ НУЛА на 11 юни със Светлана Вълкова

100 години Варненски драматичен театър: ерата Стоян Камбарев „В паралелни светове” – ретроспективна изложба на Тодор Игнатов – художникът на Театъра "Косачи" във Варненския куклен театър - вечният кръговрат на живота "Шибил" - кино на сетивата търси духа на Йовков Как се става зограф? – Росен Германов с изложба икони С „Карузо Гала” започва „Опера в..

публикувано на 11.06.21 в 13:25
Аспарухов мост

НОВИЯТ ДЕН на 11 юни с Мариела Димитрова

Какво се случва около Трета буна на Алея първа във Варна, където има премахване на растителност и строителна техника? Репортаж по сигнал на наш слушател в 8.15 часа. И по още един сигнал в 8.20 часа - оказва се, че мнозина варненци плащат за синя зона в курорта „Св.Св.Константин и Елена” като изпращат есемес до синята зона във Варна, а..

публикувано на 11.06.21 в 06:29

"На светло" на 10 юни 2021 г. със Сияна Спиридонова

Проследяваме хронологичния обзор на инцидента от вчера. Подробности за операцията по търсене и спасяване на пилота на МИГ-29. Следим и провеждащия се край Варна национален семинар на тема "Осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд". Писателят Бойко Беленски ще представи двата си исторически романа - „Да каже нявга народът”,..

публикувано на 10.06.21 в 13:55
Chart

#636 ТОП 20 (11.06.2021-18.06.2021)

публикувано на 10.06.21 в 08:53

НОВИЯТ ДЕН на 10 юни с Иван Барбов

Навръх Спасовден, на който празнуват хлебопроизводителите и сладкарите ще ви заведем до Вълчи дол във фурната на Димчо и Даниела Димови, които са отдали живота си на благородната професия. За безопасните условия на труд в пандемичните времена – разговор с Валентина Милева, ръководител на Издателство „Труд и право“. След 9.00 часа..

публикувано на 10.06.21 в 05:56
Стара Варна

НА СВЕТЛО на 9 юни с Валерия Василева

Държавен архив – Варна отбелязва Международния ден на архивите с традиционните награди за приятели на архива, дарители и редовни читатели. Приемът след основно образование в Професионалната техническа гимназия - Варна, чиито ученици са абсолютни победители с първо, второ и трето място на 37-а Национална олимпиада по техническо..

публикувано на 09.06.21 в 12:43

"Море и бряг" с Валери Великов, на 9 юни

Българската морска камара поиска от правителството моряците да бъдат признати за ключови работници. "Tъй като досега не получихме подкрепа от предходното правителство, се обърнахме към министър-председателя, г-н Стефан Янев, от когото поискахме съдействие да бъдат признати моряците и други морски специалисти като ключови работници. Независимо,..

публикувано на 09.06.21 в 08:30