Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Учител се „разделя” с килограми и мигрена след програма на плодолечение на д-р Емилова

След раждане Цанка Николова от Бургас качва килограми, които не успява да свали. С времето се появяват и тежки пристъпи на мигрена. Срещаме ви с учителката след поредното прилагане на програмата за плодолечение, която използва д-р Емилова, и правим грешка при определяне на възрастта й.

”С 10 години по-малко ми дават вече за втори път”, споделя Цанка. Жената е не просто ентусиазирана, тя „лети”. Така се и усеща – разказва, че вече не качва стълбите, а „лети”. От години прилага програмата, но сега за първи път прави дългия вариант от 20 дни и 10 дни захранване. ”Всяка клетка ми благодари,че е „изчистена”и имам много повече енергия”, допълва дамата.

Най-доволна е от добрите промени в опорно-двигателната система и от оптимизма, който я е завладял. Всички кръвни показатели са в норма. Пристъпите на мигрена станали наполовина по-малко още след първата програма преди няколко  години, а сега вече се броят на пръсти. За 3 години не помни сериозни боледувания, освен леки и
редки настинки. Разделила се и с фарингита, който бил хроничен и професионален.

„Обичам тези резултати”, с гордост разказва Цанка Николова. Тя не спира възторжено да споделя наученото в Клиниката за здравословия начин на живот и със своите ученици. Затова мисли, че двете с Д-р Емилова са съмишленици.

Клиниката на д-р Емилова е в курортен комплекс „Св.Св. Константин и Елена” – хотел „Азалия”. Телефонът за  информация е  0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Христос Воскресе!

"Човек се чувства окрилен на такива празници" , споделя д-р Людмила Емилова и разказва своето разбиране за Възкресението на Христос като един добър повод да си спомним, че животът продължава дори и когато физически някои от нас не са вече на този свят. С д -р Людмила Емилова ни среща Габриела Гаврилова. Това е един наистина голям празник. Ден..

публикувано на 04.05.21 в 10:43
Снимката е от публикация на Клиника

Холорофилът в помощ на организма

Хлорофилът по структура и състав наподобява хемоглобина. Основната разлика идва от един атом - зеленото вещество съдържа магнезий, докато червеното - желязо. От химична гледна точка, хлорофилът е мастно разтворим пигмент и притежава изразено антиоксидантно въздействие, попаднал в човешкия организъм, разказва д-р Людмила Емилова в разговор с Габриела..

публикувано на 26.04.21 в 06:00

Плодолечението - път към здравето и надеждата

Инсулинова резистентност и метаболитен синдром са часто от проблемите, които отвеждат Ваня Велиславова в клиниката на д-р Людмила Емилова. След месец плодолечение пациентката вече има надежда, защото показателите й се подобряват. „Много съм доволна от програмата, защото тя ме накара да повярвам, че всичко е възможно и мога да се оправя само за..

публикувано на 19.04.21 в 06:00

Щом има желание, човек може да постигне всичко

Радка Падалска е на 70 години и за своя юбилей получава като подарък от своите деца престой в клиниката на д-р Людмила Емилова. Първото й посещение обаче е през през 2005-та година. "Тук ме доведе малкият ми син и тогава се получи любов от пръв поглед" разказва Радка Падалска и си спомня за вниманието, отношението и грижата, които е получила в клиниката...

публикувано на 12.04.21 в 06:00

Ефектът от плодолечението при децата

Четиригодишната Мария е сред пациентите на д-р Людмила Емилова. В продължение на пет дни малкото момиченце преминава кратък курс на плодолечение с банани и чай. След това преминава и режим на захранване. Така детето успява да преодолее запека. Първа пътя към клиниката открива нейната майка Петя Зафирова. „Д-р Емилова не само лекува хората, но..

публикувано на 05.04.21 в 06:00

С плодолечение промяната е уникална

Стефан Кънчев е на 38 години от Ловеч. Идва в клиниката на д-р Людмила Емилова за първи път, но вече изпитва ползите от плодолечението. Успява да привлече към идеята и своята съпруга и така семейството му започва здравословен начин на живот. Със Стефан Кънчев разговаря Габриела Гаврилова. "Дойдох тук преди 30 дни за първи път и вече започвам да се..

публикувано на 29.03.21 в 06:00

С 13 килограма по-малко след двадесетдневно плодолечение

От 25 години д-р Цветко Хантов е диабетик с последвали невропатични усложнения и високо кръвно налягане. Към това с годините се прибавя и наднорменото тегло, което още повече усложнява динамичното му ежедневие на лекар в Спешна помощ. И така сам стига до извода, че пътят към лечението преминава през природосъобразния начин на живот. Началото поставя в..

публикувано на 22.03.21 в 05:25