Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Добруджанската певица Ивелина Димова: Много чудеса са ми се случили, вярвам в тях!

{ include file="./partials/authors.html" } БНР Новини
Ивелина Димова
Снимка: Дарина ЗлатковаЧовек винаги има какво да иска от себе си. Смятам, че не съм направила много неща, но професионалният ми път е пред мен все още и мога да ги постигна. Талантът е нещо, което човек притежава, но има голямо значение как ще развие. Музиката, която подбрах да слушаме в предаването „Срещи в 7/8” е пример колко много може да постигне човек, ако развива правилно таланта си. Просто не всеки талант може да бъде развит до определени степени, ако не се полагат достатъчно големи усилия, ако не се върви в правилната посока и не се среща човек с правилните хора. Талантът, да, знам, че го имам, но без да се трудя упорито всеки път няма как да се случат нещата!, разказа Ивелина Димова в предаването "Срещи в 7/8". 

Ивелина ДимоваВ първия петък от месец юли поканих солистката на НФА "Филип Кутев" Ивелина Димова да ни разкаже за любимите си изпълнения и изпълнители. Изборът ѝ нарисува в радиоефира една много шарена музикална картина, в която прозвучаха изпълнения на Kenny G, Yuiruma, Хорът на БНРТ, АНПТ "Филип Кутев", Димитрина Кунева, Радостина Кънева, Георги Христов, Shankar Ehsaan Loy, а финалът заковаха Scorpions. 
Цялото предаване с увлекателните малки разкази на Ивелина Димова може да чуете в звуковия файл. Приятно слушане!
ВИЖТЕ ОЩЕ

ГРАВИТАЦИЯ НУЛА на 11 юни със Светлана Вълкова

100 години Варненски драматичен театър: ерата Стоян Камбарев „В паралелни светове” – ретроспективна изложба на Тодор Игнатов – художникът на Театъра "Косачи" във Варненския куклен театър - вечният кръговрат на живота "Шибил" - кино на сетивата търси духа на Йовков Как се става зограф? – Росен Германов с изложба икони С „Карузо Гала” започва „Опера в..

публикувано на 11.06.21 в 13:25
Аспарухов мост

НОВИЯТ ДЕН на 11 юни с Мариела Димитрова

Какво се случва около Трета буна на Алея първа във Варна, където има премахване на растителност и строителна техника? Репортаж по сигнал на наш слушател в 8.15 часа. И по още един сигнал в 8.20 часа - оказва се, че мнозина варненци плащат за синя зона в курорта „Св.Св.Константин и Елена” като изпращат есемес до синята зона във Варна, а..

публикувано на 11.06.21 в 06:29

"На светло" на 10 юни 2021 г. със Сияна Спиридонова

Проследяваме хронологичния обзор на инцидента от вчера. Подробности за операцията по търсене и спасяване на пилота на МИГ-29. Следим и провеждащия се край Варна национален семинар на тема "Осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд". Писателят Бойко Беленски ще представи двата си исторически романа - „Да каже нявга народът”,..

публикувано на 10.06.21 в 13:55
Chart

#636 ТОП 20 (11.06.2021-18.06.2021)

публикувано на 10.06.21 в 08:53

НОВИЯТ ДЕН на 10 юни с Иван Барбов

Навръх Спасовден, на който празнуват хлебопроизводителите и сладкарите ще ви заведем до Вълчи дол във фурната на Димчо и Даниела Димови, които са отдали живота си на благородната професия. За безопасните условия на труд в пандемичните времена – разговор с Валентина Милева, ръководител на Издателство „Труд и право“. След 9.00 часа..

публикувано на 10.06.21 в 05:56
Стара Варна

НА СВЕТЛО на 9 юни с Валерия Василева

Държавен архив – Варна отбелязва Международния ден на архивите с традиционните награди за приятели на архива, дарители и редовни читатели. Приемът след основно образование в Професионалната техническа гимназия - Варна, чиито ученици са абсолютни победители с първо, второ и трето място на 37-а Национална олимпиада по техническо..

публикувано на 09.06.21 в 12:43

"Море и бряг" с Валери Великов, на 9 юни

Българската морска камара поиска от правителството моряците да бъдат признати за ключови работници. "Tъй като досега не получихме подкрепа от предходното правителство, се обърнахме към министър-председателя, г-н Стефан Янев, от когото поискахме съдействие да бъдат признати моряците и други морски специалисти като ключови работници. Независимо,..

публикувано на 09.06.21 в 08:30