Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Добруджанската певица Ивелина Димова: Много чудеса са ми се случили, вярвам в тях!

БНР Новини
Ивелина Димова
Снимка: Дарина ЗлатковаЧовек винаги има какво да иска от себе си. Смятам, че не съм направила много неща, но професионалният ми път е пред мен все още и мога да ги постигна. Талантът е нещо, което човек притежава, но има голямо значение как ще развие. Музиката, която подбрах да слушаме в предаването „Срещи в 7/8” е пример колко много може да постигне човек, ако развива правилно таланта си. Просто не всеки талант може да бъде развит до определени степени, ако не се полагат достатъчно големи усилия, ако не се върви в правилната посока и не се среща човек с правилните хора. Талантът, да, знам, че го имам, но без да се трудя упорито всеки път няма как да се случат нещата!, разказа Ивелина Димова в предаването "Срещи в 7/8". 

Ивелина ДимоваВ първия петък от месец юли поканих солистката на НФА "Филип Кутев" Ивелина Димова да ни разкаже за любимите си изпълнения и изпълнители. Изборът ѝ нарисува в радиоефира една много шарена музикална картина, в която прозвучаха изпълнения на Kenny G, Yuiruma, Хорът на БНРТ, АНПТ "Филип Кутев", Димитрина Кунева, Радостина Кънева, Георги Христов, Shankar Ehsaan Loy, а финалът заковаха Scorpions. 
Цялото предаване с увлекателните малки разкази на Ивелина Димова може да чуете в звуковия файл. Приятно слушане!
ВИЖТЕ ОЩЕ
Chart

#604 ТОП 20 (25.09.2020-02.10.2020)

публикувано на 25.09.20 в 19:59
Паметникът на Хан Аспарух в Добрич

"Post Factum" с Валери Великов, на 25 септември

Днес е 25 септември - празникът на Добрич. По този повод реших да ви кажа какво не трябва да правите и какво не трябва да пропускате, ако се озовете в Добрич. Какво се случи на днешното дело за добива на газ в Добруджа, научаваме от Иванка Казакова - едно от трите заинтересовани лица, конституирани по делото. Един от редовните слушатели на..

публикувано на 25.09.20 в 15:53

С "Хоризонти" пътуваме към Судан

Радиопътешествието ни днес води към колоритната Африка. "Судан не е това, което си представят повечето от нас - ни разказва Емилия Милушева - преди години Хартум бе най-спокойния град и можех да излизам сама през ноща. А децата вървят с километри сами, за да отидат на училище...." Емилия Милушева е пътешественик, посетил всички континенти. Наското тя..

публикувано на 25.09.20 в 08:45

"Новият ден" на 25 септември с Емилия Николова

Над 10 хиляди стикера раздават във Варна в рамките на кампанията „Спри! Давам път на пешеходец.” Какво очакват да постигнат организаторите? Как Варна ще отбележи Деня в памет на загиналите мотористи? Стартира кампанията „Маскирай се с усмивка” Как се посреща изгрева в село Изгрев? Спектакълът „Корабът на мечтите” - част от..

публикувано на 25.09.20 в 05:42

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 24 септември

Депутатите днес свалиха маските. Но не в оня смисъл, а в прекия. Без маски може да се стои в пленарната зала на парламента, става ясно от писмен отговор на здравния министър Костадин Ангелов до депутати от БСП. Ангелов се мотивира с факта, че достъпът на граждани до сградите на различните институции е ограничен и поради това те..

публикувано на 24.09.20 в 16:09
Тръгваме на училище, Вирусът - не!

НА СВЕТЛО на 24 септември с Валерия Василева

Темите и решенията от днешното заседание на Постоянната комисия "Собственост и стопанство"  към Общински съвет - Варна. Репортаж от брифинга на РЗИ - Варна за епидемиологичната обстановка в областта. Интервю с Йоана Буковска за образователното филмче за деца "Тръгваме на училище, Вирусът - не!" в подкрепа на противоепидемичните мерки. Варненския театър..

публикувано на 24.09.20 в 13:21
Варна

"Новият ден" на 24 септември 2020 г. с Димитрина Дончева

Летищата във Варна и Бургас назначиха агенти за безопасно летищно преживяване. Всички пътници ще могат да се обръщат към тях за съдействие и информация. С какво още ще са полезни? Децата и спортът – как да възпитаме у най-малките любов към активния начин на живот? Иван Чобанов е един от четиримата учители по програмата „Заедно в..

публикувано на 24.09.20 в 06:00