Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Вода и плод за закуска, голяма салата на обяд

Навиците се променят трудно, но когато човек има информация, знае в каква посока да работи, споделя 72-годишна пациентка на д-р Емилова, която вече 5 години пътува от Америка, за да направи програмите за изчистване на организма в клиниката. Таня Прюр:

Аз вече съм твърдо убедена в ефекта на програмата. В моята младост нямаше информация коя храна е полезна. Аз много обичам сладки и газирани напитки и консумирах в големи количества от тях.  След като зная, че са вредни, не купувам такива продукти. Това не означава, че не се изкушавам, но е по-рядко.

За да обърне внимание на здравето си, обикновено човек вече има проблем с него. За да потърси помощ, освен информация, всеки трябва да има и мотивация. В началото аз мислех, че клиниката на д-р Емилова е „дебелариум“ – място, където по-пълните хора свалят излишни килограми.

Първо при д-р Емилова дойде сестра ми, която е малко по-пълничка. Тя ми каза, че всички имат здравословни проблеми, не са само килограмите. Оказа се, че хората с повече килограми имат и серизни здравословни проблеми. Но не само те!

СнимкаКак е Вашето здраве в момента?

Аз имам невероятен ефект и съм си обещала докато мога, да идвам всяка година, за да правя този пълен детокс. Да се премахнат токсините от тялото. Аз съм на 72 години и искам да доживея живота си, както казваше мама,: “на крака и в пълно съзнание“. За да се случи това, трябва да се променят навиците.

Аз вече правя това, което научих в центъра на д-р Емилова. Започвам деня с вода и плод. На обяд – голяма салата. Без бял хляб и сладкиши.

Важно е и движението. Тук предлагат различни възможности за спорт, но и екскурзии в планината. Така че човек дори и да не посещава фитнес залите, може да си направи по-дълга разходка и да бъде полезен на себе си.

Вие имахте проблеми с Лумбалните прешлени?

Това е резултат от „шипове“ по костите на цялото тяло. Бях само на 30 години, когато ми направиха ренгенография и лекарят беше изумен от резултатите. Тогава той каза, че снимката е на 80-годишен човек. Направиха ми операция на два прешлена. Сега отново настояват за операция на прешлените на врата. Когато обаче направя програмата на плодолечение и правилното захранване, болките сутрин ги няма. Преди аз не можех да си раздвижа ръцете, пръстите са изтръпнали. А тук всичко е наред.


Добрата комбинация – правилно хранене и упражнения, ми позволява да се движа и живея нормално.

Искам да благодаря на д-р Емилова, че успя да доразвие и наложи системата на плодолечение на Лидия Ковачева. Аз бях чела нейната книга и опитах да направя програмата сама в къщи. След 5-дневно гладуване отворих хладилника и така се наядох, че щяха да ме закарат в хладилника!

Много е важно захранването!

Това е много важно и ако не се направи правилно, е пълен автогол!

Затова предпочитам да дойда при д-р Емилова. Всичко се прави както трябва и няма възможност да се сгреши.

Информацията от най-новите изследвания се предлага на филм всяка вечер. Всяка сутрин д-р Емилова разказва какво трябва да правим и защо е важно е да се внимава. Затова аз съм си обещала, че поне веднъж годишно ще идвам в България, за да се грижа сама за своето здраве!




До края на август Клиниката на д-р Емилова ще работи  на Боровец. Във Варна ще започне работа от 1 октомври. Телефонът за записване е 0888 951 288.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

"Гладната революция на д-р Емилова" - премиера на книгата във Варна на 26 април

Новата книга на д-р Емилова ще бъде представена тази сряда, 26 април, от 18 часа в концертното студио на РАДИО ВАРНА. Книгата „Гладната революция на д-р Емилова“ разказва историите на 25-ма от нейните пациенти - вече излекувани или дори спасени. И срещата с всекиго от тях  оставя  трайна следа в живота и - заради изпитанията, рисковете,..

публикувано на 23.04.23 в 14:25

„Керанка – глад за живот“ с премиера във Варна на 9 март

„Глад за живот“ е вдъхновяващата история за изцеление то на Керанка Костова. Това е филм за изумителния дух и страстта да живее, които тази млада жена има, за да се спаси от множествената склероза. Прожекцията във Варна е на 9 март от 19 часа във във Фестивален и конгресен център - Варна.   Днес Керанка е усмихната..

публикувано на 05.03.23 в 18:45

Бавно, но сигурно, последиците от ковид-19 отзвучават с плодолечение

Сезонът край морето започна за Клиниката на д-р Емилова . Много от пациентите постъпват, за да се възстановят след коронавирус. Постковид синдром – така медиците наричат  хроничното заболяване, което може да се проявява в най-различни форми. Според данни, цитирани от Дойче веле, около 15% от преболедувалите, продължават да страдат от..

публикувано на 18.11.21 в 07:25

Д-р Емилова спасява здравето, променя живота

Светлана Рачева е от хората, променили живота си към по-добро. В Клиниката на д-р Емилова тя идва от Бургас с намерение за пълна почивка, съчетана   с профилактика: https://bnr.bg/varna/post/101549936/d-r-emilova-balgarskata-sharlot-gerson Нямах основни заболявания, нямах основателна причина, когато дойдох за първи път в клиниката..

публикувано на 15.11.21 в 07:05

В Клиниката на д-р Емилова се отварят очите на хората

В Клиниката на д-р Емилова отварят очите на хората за здравето - как то е свързано с вътрешната чистота на тялото, за освобождаването от токсичните отрови на модерния свят, за значението на природосъобразното хранене и гладуването.  Как  пациентите пристигат уморени, притеснени, с болки, без настроение и потиснати.  Как само няколко дни,..

публикувано на 07.11.21 в 19:05

Д-р Емилова - българската Шарлот Герсон

Когато абсолютно обикновени хора превръщат личната си кауза в обществено добро, спокойно казваме, че са будители. На 1 ноември разказваме за д-р Людмила Емилова – един лекар, който за мнозина е просветител, след срещите с когото хората поглеждат по друг начин на живота си, преосмислят го и го променят, към по-добро. Такъв е примерът на..

публикувано на 01.11.21 в 12:24

Със здравословен начин на живот се преодолява постковид синдромът

При здравословен начин на живот постковид синдромът отстъпва. Това показва практиката в Клиниката на д-р  Людмила Емилова край Варна. Как помагат там на пациентите, преминали изпитанието коронавирус, обясни д-р Емилова: Правим всичко възможно да пречистим пациентите както от самото заболяване и от всички поражения, които е нанесло на различните..

обновено на 26.10.21 в 12:27