Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Валери Великов

В годината, в която Радио Варна навършва 85 години, аз пък навършвам 10 години, откакто – млад и наивен - започнах работа тук. Сега, не толкова млад и не толкова наивен, си давам сметка, че радиото ме научи на много, даде ми много, но и не малко взе. Така е, когато правиш нещо с отдаденост и хъс.

„Написаното остава” бе казал някой. Вярно е, но още по-вярно е, че казаното, макар уж да не остава черно на бяло, може много да промени, както слушащия, така и говорещия.

Ако трябва да съм честен, никога не съм и предполагал, че ще работя в радио. А накрая се оказа, че тази немечтана мечта продължава да се сбъдва вече доста години.

За протокола:

Валери Великов – редактор, новинар и водещ на предаванията „Позиция”, Море и бряг” и „Пост фактум”.


ВИЖТЕ ОЩЕ
Chart

#608 ТОП 20 (30.10.2020-06.11.2020)

публикувано на 30.10.20 в 18:46

В "Гравитация нула" на 30 октомври

В предаването на Радио Варна за концентрирана култура "Гравитация нула" днес от 14 до 17 часа: -   „ЕсеНистично” – съвместна изложба на Валентин Ангелов и Петко Арнаудов; -   Изложба „Мигновения” на Велина Гребенска; -   Фестивалът „Синелибри” във Варна – разговор с Юлия Петкова; -   „Гроб съм” - нов сборник разкази от Явор Цанев; -   Гимназистката..

публикувано на 30.10.20 в 11:43

"Новият ден" на 30 октомври

Екипът на Центъра за спешна медицинска помощ във Варна продължава да работи в пълния си състав. Девет са дежурните екипи за денонощие. Заместник-директорът на центъра д-р Иван Здравков също дава дежурства. Според него проблемът в момента не е в кадровата обезпеченост, а в организацията на работа. Какви са причините? Чуйте в интервюто на..

публикувано на 30.10.20 в 06:47

"На светло" на 29 октомври 2020 г. с Димитрина Дончева

Първи ден в дистанционна форма на обучение от новата учебна година. Как започнаха учебните занятия за осмокласничката Калина Цонева от варненската Математическа гимназия? Новините от редовния брифинг на Регионалната здравна инспекция във Варна. 30 про­цен­та от ми­на­ло­го­диш­ни­те но­щув­ки са реа­ли­зи­ра­ни през та­зи година в..

публикувано на 29.10.20 в 13:00

”Новият ден” на 29 октомври с Мариела Димитрова

В минутите между 8 и 9 часа тази сутрин темата ни ще бъде въвеждането на дистанционно обучение за срок от 14 дни за учениците от 8 до 12 клас, както и за университетите в страната.Как приемат това студентите и преподаватели и как ще се провеждат занятията по практически дисциплини – ще ги чуем в 8.10 часа. А в 8.40 часа и коментарът за..

публикувано на 29.10.20 в 08:59

"На светло" на 28 октомври

Приятно настроение и спокоен следобед са пожеланията от екипа в студиото: Ваня Славова и Милица Панайотова! Очаквайте в предаването! Репортаж на Нина Милошевич с продължение на темата за проблемите в местността Кабакум . Панорамният път за "Златни пясъци" e затворен, защото битовата канализация, която се изгражда в района, все още..

публикувано на 28.10.20 в 14:00

"Новият ден" на 28 октомври

Разкопаният път на ул. „Боян Бъчваров“ във варненската местност „Кабакум“ и продължаващите по него ремонтни дейности, без това да е оповестено , възмути за пореден път живеещи в района, които отново търсят възможност чрез Радио Варна, за да отправят въпросите си към отговорните институции. Репортаж на Нина Милошевич от улицата с хората,..

обновено на 28.10.20 в 08:50