Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

В клиниката на д-р Емилова получаваш всичко – и за душата, и за здравето

Изключително доволна си тръгва от клиниката на д-р Емилова една дама от Добрич, която за първи път се е доверила на плодолечението.

Казвам се Стоянка Ганчева Циброва. Строителен инженер по професия. Действително идвам за първи път. Имам доста стари заболявания -  висок холестерол,  омазнен черен дроб, сърдечни проблеми... И всичко това в рамките на 20-дневния престой аз успях да коригирам. Не да ликвидирам, но да променя в положителна посока.

Тръгвате си доволна. С какви резултати все пак?

След 20-дневно захранване ефектът се удвои. Резултатите ми са добри. Организмът ми се изчисти. Поздравявам себе си за решението, което съм взела, да дойда при д-р Емилова! И както се усещам сега, с тези добри изследвания, месо вече не ми се прияжда. Спазвам си природосъобразния начин на живот, храненето, количествата. Дойдох с по-минимални знания по определени въпроси, а сега са в изобилие

Най-важното, което научихте?

Слонът е огромно животно, знаем всички. То е огромно и има силни мускули, а е тревопасно. Аз мога да бъда здрава и силна, да бъда във форма, макар да съм си фина по натура, просто тревопасното в мен проговори...Чувствам се невероятно

Нормално кръвно налягане, имам сън дълбок и спокоен, какъвто никога не съм спала

Вече съм на възраст, в която мога да си позволя да не работя толкова под напрежение. Напрежението създава проблеми.  Отдава ми се за момента да готвя тези рецепти на д-р Емилова

Коя рецепта ще прилагате във всекидневието?

О, те са много. Зеленчуци с булгур, например.

Дойдохте с приятели в клиника?

Да. От тях разбрах колко е полезно плодолечението.  При тях ефектът беше също невероятен. Моите приятели от 2000-2001 година посещават клиниката на д-р Емилова. Всяка година отделят време да дойдат в клиниката, а те са заети бизнесмени.

Обстановката тук, вниманието на докторите, уважението от персонала...Тук получаваш всичко – и за душата, и за здравето

Невероятно се чувствам. И годините не личат. Старостта е привилегия и не всеки може да я дочака. А аз искам да остарявам като катедрала.

Благодаря от сърце на д-р Емилова!

Клиниката на д-р Людмила Емилова остава в хотел "Аква Азур" до 15 юни, след което от началото на месец юли ще бъде в курорта "Боровец".
Телефонът за връзка с клиниката е 0888 951 288.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Клиниката на д-р Людмила Емилова отново отваря врати на 15 януари

Клиниката на д-р Людмила Емилова отваря врати на 15 януари при спазване на всички мерки във връзка с коронавируса. От миналата година задължително при постъпване на пациент още във фоайето на хотела се измерва температурата и се прави антигенен тест. „Закупили сме от най-добрите тестове, изследваме и за наличие на антитела“, каза за..

публикувано на 11.01.21 в 11:00

Яжте кисело зеле за естествен имунитет

Клиниката на д-р Емилова в момента работи онлайн, а пациенти, които вече са се убедили за ползите от здравословния начин на живот от цял свят търсят съвети в тази специфична ситуация. Още полезна информация можете да намерите на сайта на клиниката. Защо една стара българска храна вече я наричаме супер храна? Става въпрос за домашно..

публикувано на 14.12.20 в 07:02

Клиниката на д-р Емилова временно ще консултира само онлайн

Клиниката на доктор Емилова временно затваря врати поради увеличените случаи на коронавирус във Варна, но е важно да знаят всички нейни пациенти и всички любители на природосъобразния начин на живот ще бъдат давани онлайн съвети и консултации. Един от хората, които ще правят това е доктор Красимир Милев. С доктор Емилова решихме временно..

публикувано на 16.11.20 в 15:30

Грам профилактика е по-добре от килограм лечение

Семеен абонамент предлага от този месец Клиника „Д-р Емилова“ . Идеята е на д-р Красимир Милев, който е част от екипа на центъра вече 22 години. Целта е нашите пациенти да имат дистанционен контрол и те да получават почти всичко, което предоставяме на място, обясни д-р Милев. Семейният абонамент включва: ежемесечна консултация с..

публикувано на 30.09.20 в 18:13

Клиниката на д-р Емилова отваря врати отново в к.к. Свети Константин и Елена

От 16 септември клиниката на д-р Емилова ще работи в курорта „Св. Св. Константин и Елена“ във Варна. Както и миналата година екипът й ще бъде в хотел „Аква Азур“, а р аботата ще бъде изцяло съобразена с изискванията и предписанията на здравните власти. Телефоните 0888 951 288 и 0886 919 944 а подробности и записване телефони..

публикувано на 14.09.20 в 01:05

Как д-р Емилова създаде международна общност, посветена на здравословното хранене и живот

Всички пациенти на д-р Людмила Емилова са изключително впечатлени от приятелския дух, който цари в нейната клиника. За това допълнително помагат и специалните коктейли, които се организират от няколко месеца. Докато опитват поредното кулинарно изкушение – плодов сок в различни комбинации, пациентите разказват своите лични истории. Как..

публикувано на 31.08.20 в 07:35

Три поколения пациенти: Д-р Емилова създава култура на здравето

Преди година Албена Петрова и съпругът ѝ  за пръв път се доверяват на  медицинския център на д-р Емилова. Пристигнали в клиниката за 20 дни гладуване и 10-дневно захранване по настояване на дъщерите си. Петрови нямали голяма вяра в излекуване на многото си болести, след като дълги години безброй хапчета не могли да им помогнат. Високо кръвно,..

публикувано на 10.08.20 в 07:25