Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Трябва да сте горди, че д-р Емилова е от Варна

Марияна Пантелеева e от Пазарджик. Тя вярва в програмата на д-р  Емилова защото я е изпитала.  Пациентка е от 2001 година.

Тук успявам да разтоваря стреса си, негативните преживявания от нормалния живот. Гладът помага и при автоимунните ми заболявания.


Почти 20 години спазвате тази програма?

За съжаление у дома не успявам да спазвам всички правила. За себе си съм преценила, че два пъти в годината този режим на лечебно гладуване е много полезен. Дори да не се спазва всичко, изчистването е на 100%. Така през следващите  6 месеца дори да не спазваш правилата се чувстваш перфектно.

Самият организъм си го иска. Някакъв биологичен часовник ти подсказва, че е време да направиш изчистването. Много добре се повлиявам тук.

Снимка

Това е мястото, където най-добре се случва програмата.  В къщи не се справям толкова добре и затова предпочитам да дойда тук.

Доктор Емилова има изключителна енергия, изключително позитивен човек е, сърдечен човек е и зарежда всеки пациент.

Скоро разбраха, че 50 хиляди човека са минали. Представете си един стадион с толкова много хора.

Всеки е минал през центъра и е оставил диря в нейното сърце, защото тя е човек сърцат. Вече я познавам докторката от многото ми пребивавания.

Д-р Емилова е изключителен човек и трябва да сте горди, че е от вашия град

Трудна ли е програмата за спазване?

Не бих казала. Трудна е у дома. Там ежедневието те води, инерцията

В клиниката се случват нещата по много лесен начин. Няма как да дойдеш и да не го направиш. Не трябва хората да се колебаят. Лесно е. Има една обща енергия за справяне. Затова идваме тук, нищо, че знаем как се прави. По-добре е тук с д-р Емилова.

Вземате ли хапчета?

Не. В момента съм спряла всички таблетки. И се чувствам добре. Даже аз се учудвам, защото пиех много висока доза. Спрях ги и съм сигурна, че ще ми помогне и се доверявам на 100%

След разговора ни къде отивате? На екскурзия, до морето?

На разходка в Морската градина.  Трябва да се движим. Това другото важно условие. Тук ни създават абсолютни условия за разходки и приятни преживявания.

Има на всеки два часа нещо, което се случва – пилатес, хора, водна гимнастика, йога, спортни танци – просто не ни оставят да скучаем. 

Предоставят се всякакви възможности за весело гладуване

  След третия ден обикновено идва една енергия, почваме да контактуваме, създават се много приятелства. Има и много хора от чужбина и българи, довели приятели от там

Получава се една интернационална компания, в която всички са на макс.

Клиникато на д-р Людмила Емилова остава в хотел „Аква Азур“ до 15 юни. След това от началото на юли ще бъде в курорта Боровец.

Телефонът за връзка със секретарите е: 0888 951 288Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Клиниката на д-р Емилова временно ще консултира само онлайн

Клиниката на доктор Емилова временно затваря врати поради увеличените случаи на коронавирус във Варна, но е важно да знаят всички нейни пациенти и всички любители на природосъобразния начин на живот ще бъдат давани онлайн съвети и консултации. Един от хората, които ще правят това е доктор Красимир Милев. С доктор Емилова решихме временно..

публикувано на 16.11.20 в 15:30

Грам профилактика е по-добре от килограм лечение

Семеен абонамент предлага от този месец Клиника „Д-р Емилова“ . Идеята е на д-р Красимир Милев, който е част от екипа на центъра вече 22 години. Целта е нашите пациенти да имат дистанционен контрол и те да получават почти всичко, което предоставяме на място, обясни д-р Милев. Семейният абонамент включва: ежемесечна консултация с..

публикувано на 30.09.20 в 18:13

Клиниката на д-р Емилова отваря врати отново в к.к. Свети Константин и Елена

От 16 септември клиниката на д-р Емилова ще работи в курорта „Св. Св. Константин и Елена“ във Варна. Както и миналата година екипът й ще бъде в хотел „Аква Азур“, а р аботата ще бъде изцяло съобразена с изискванията и предписанията на здравните власти. Телефоните 0888 951 288 и 0886 919 944 а подробности и записване телефони..

публикувано на 14.09.20 в 01:05

Как д-р Емилова създаде международна общност, посветена на здравословното хранене и живот

Всички пациенти на д-р Людмила Емилова са изключително впечатлени от приятелския дух, който цари в нейната клиника. За това допълнително помагат и специалните коктейли, които се организират от няколко месеца. Докато опитват поредното кулинарно изкушение – плодов сок в различни комбинации, пациентите разказват своите лични истории. Как..

публикувано на 31.08.20 в 07:35

Три поколения пациенти: Д-р Емилова създава култура на здравето

Преди година Албена Петрова и съпругът ѝ  за пръв път се доверяват на  медицинския център на д-р Емилова. Пристигнали в клиниката за 20 дни гладуване и 10-дневно захранване по настояване на дъщерите си. Петрови нямали голяма вяра в излекуване на многото си болести, след като дълги години безброй хапчета не могли да им помогнат. Високо кръвно,..

публикувано на 10.08.20 в 07:25

Професор Ана Савова: Плодова диета и гладуване за здраво сърце

Повече от двадесет годишно приятелство свързва професор Ана Савова, известен български кардиолог, с д-р Людмила Емилова. Професор Ана Савова вижда в д-р Емилова една борбена, колоритна личност, лекар, който се бори и проповядва това, в което вярва. Като кардиолог вие как оценявате методите? - Аз съм..

публикувано на 03.08.20 в 09:30

Всяка година идваме за здраве, за почивка, за релаксация

Цялото семейство подкрепя своето дете в борбата за съхраняване на здравето и така се срещат с екипа на д-р Людмила Емилова. Здравейте, какво се случи при вас? Казвам се Мария и съм от Пловдив. Преди 18 години детето ми имаше увеличена трета сливица, предлагаха ни оперативно да се премахне, но ние потърсихме алтернативни..

публикувано на 20.07.20 в 09:30