Разговори на тротоара: DJ Emotion

Тодор Желязков вече 27 години е част от варненската клубна сцена. Под псевдонима DJ Emotion той присъства ежедневно в музикалния живот на морския град, а и не само там. През годините е пряк свидетел и участник в повечето музикални революции в града, съосновател е на група Deep Zone, а през 2001 г. е част от най-голямото хип-хоп турне в историята на българската музика - турнето "Мой" на Мишо Шамара. Но основната причина да бъде уважаван от колегите си и обичан от меломаните е това, че държи на собствения си стил и е един от най-добронамерените хора, които ще срещнете.

DJ Emotion е поредният участник в рубриката Разговори на тротоара на предаването Улица "Събота".


Кои са нещата, които те правят щастлив човек?

Нещата, които никой не забелязва - изгревът, чайките, планината, приятелите, които срещам там, дъщеря ми, музиката.

ВИЖТЕ ОЩЕ

"POST FACTUM" на 6 декември с Емилия Николова

Кравата срещнала пилето ... и го попитала: - Ти болно ли си? А пилето я попитало:  - Ти луда ли си? П ри този дефицит на отговорност,  добре че все още има хора, на които им се пишат вицове. Свети Николай замени Аполон , а пилешкото измести рибата от новинарските емисии. Кой носи отговорност за влезлите у нас 100 тона заразено месо?..

публикувано на 06.12.19 в 16:12

"Ветроходци"

На Никулден - денят, в който обръщаме поглед към морето и хората, които са му отдали целия си живот, ви срещаме с двама ветроходци. Това са Светлозар Тенев-Ламби и Васил Попов – двучленният екипаж на яхтата „Булкон Стар”, която на 30 юни 1986 година пресича финалната линия на трансатлантическото състезание за двучленни екипажи „Тустар“ като победител в..

публикувано на 06.12.19 в 14:50

В "Гравитация нула" на 6 декември с Мартин Николов

В предаването за култура на Радио Варна "Гравитация нула": - Спомен за Великата Стоянка Мутафова; - Гост в студиото – Кристиян Неделчев – разговор за концерта по повод 85-годишнината на Радио Варна на 9 декември; - Разговор със Славина Калканджиева от SOULBMOLL, които са част от празничния концерт по повод годишнината на Радио Варна; -..

публикувано на 06.12.19 в 12:04

"Новият ден" на 6 декември

В навечерието на Никулден във варненския Военноморски музей беше открита  традиционната годишна изложба „По пътя към морската история“, която представя постъпилите през годината дарения в музейният фонд. Новите реликви във фонда на музея са повечето дарения, а откупките няколко на брой. Сред откупките е рядък немски подводничарски знак от..

публикувано на 06.12.19 в 06:28

"Post Factum" с Валери Великов, на 5 декември

Дядо Коледа днес раздаде баница с късмети на общинските съветници във Варна. Зевзекът Росен Марков, преоблечен като добрия старец, беше приготвил специални късмети за новите общински съветници, някои от които не са чак толкова нови… Какви бяха късметите в баницата остана в тайна. Мога само да предполагам какво е измислил Росен Марков, сигурно е..

публикувано на 05.12.19 в 16:24

"Новият ден" на 5 декември 2019 г. с Димитрина Дончева

Доволни ли са жителите на варненския квартал „Аспарухово“ след ремонтите на пътната инфраструктура в квартала? Радио Варна на 85 години: Времето, когато радиото се е помещавало в сградата на Централна поща. Варненската АГ-болница получи високотехнологична апаратура от благотворителната инициатива „Българската Коледа“...

публикувано на 05.12.19 в 06:00

Разговори на тротоара: Веселин Долмов-Арсен

Веселин Долмов - Арсен е от Варна, но е покорил български и международни сцени, спечелил е множество награди, сред които най-голямата - любовта на публиката. Той е един от най-бързо развиващите се ученици на великия Астор. Преди да стане илюзионист, Арсен е работил на кораб, а като малък е искал да стане футболист. Как би кръстил улицата, на която..

публикувано на 04.12.19 в 16:47