Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

НОВИЯТ ДЕН във вторник, 5 декември

Есенно море, ноември
Снимка: Радио Варна, Мариела Димитрова

Репортаж по два слушателски сигнала;

Репортаж от рибната борса във Варна за цените на рибата преди Никулден;

Момичетата между 10 и 13г. могат да се възползват от Националната програма за първична профилактика на рака на маточната шийка чрез ваксината срещу човешкия папилома вирус. Ваксината вече обхваща и повече щамове на вируса. Репортаж;

Националният конкурс "Млад Благотворител" стартира от днес, 5 декември, и в рамките на около месец, ще се събират идеи за по-добър живот и взаимодействие в природата и сред хората. Конкурсът е предназначен за ученици от 7 до 12 клас от цялата страна и се организира от фондация „Благотворител“. Разговор със Станислава Рашева, председател на Фондация „Благотворител“. 


По публикацията работи: Нина Милошевич
ВИЖТЕ ОЩЕ

В "Гравитация нула" на 23 февруари

В „Гавитация нула” днес 23 февруари -   С премиера на оперетата „Българи от старо време“ варненската опера отбелязва националния празник – датите са 1 и 2 март – гости в студиото режисьорът Николай Априлов и Владислав Карамфилов – Въргала; -   Номинаците за фентъзи и фантастика „Еврокон“ – говори писателката и преводач Елена Павлова;..

публикувано на 23.02.24 в 12:59
Chart

#754 ТОП 20 (23.02-01.03.2024)

публикувано на 23.02.24 в 10:19
Февруарско море

НОВИЯТ ДЕН в петък, 23 февруари

Мартин Димитров - депутат от "Продължаваме Промяната" - "Демократична България" за внесения в деловодството на Народното събрание проектозакон за защита на правата на потребителите от мобилните оператори; Христо Рафайлов – зам.- кмет по бюджет, финанси и местни данъци и такси с коментар относно бюджета на Община Варна за 2024г.; Учители и..

публикувано на 22.02.24 в 16:03

НОВИЯТ ДЕН на 22 февруари с Иван Барбов

Учени са доказали, че едно излято кафе действа много по-ободряващо от едно изпито! Не е нужно да изливате кафе за да започнете новия ден с тонус и настроение, просто превключете на честотите на Радио Варна, които ще са вашата ударна доза сутрешен ефирен кофеин! Иван Барбов, Александър Йорданов и звукорежисьорът Милица Панайотова..

публикувано на 22.02.24 в 05:49
Варненското море преди залез слънце

НОВИЯТ ДЕН в сряда, 21 февруари

Репортаж по сигнал от кв. "Галата" във Варна, където  токът непрекъснато прекъсва. Какъв е отговорът от енергодружеството? Професия „екскурзовод“ – разговор в Междунартодния ден на екскурзоводите с Бранимир Белчев;   HPV ваксината и ползите от нея – разговор с д-р Християна Бацелова, специалист по Епидемиология на инфекциозните болести,..

публикувано на 21.02.24 в 05:52

НОВИЯТ ДЕН на 20 февруари с Иван Барбов

"Ранното събуждане дарява човека със здраве, богатство и мъдрост“, е казал Бенджамин Франклин. Неговите думи можем да допълним с това, че събуждането с Радио Варна дарява с усмивка, добро настроение и също толкова добра информираност. Започваме още по тъмно, а за да сте в ритъма на интересните и актуални теми от ежедневието, новините и..

публикувано на 20.02.24 в 05:55

На 19 февруари в "От другата страна" по Радио Варна

На 19 февруари в "От другата страна" по Радио Варна Специално интервю с Daniel "Død" Olaisen (BLOOD RED THRONE, екс-SATYRICON).Разговор с Калин Колев за преиздадения дебют на CONCRETE "Dawn of Revival". В "Мазето на Вакашински" – Ясен Вакашински и Бойко Гюров ("BGTSC") представят софийските концерти на БАЛКАНДЖИ (1 март), CRADLE OF FILTH (5..

публикувано на 19.02.24 в 14:25