Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

На 12 февруари в "От другата страна" по Радио Варна

На 12 февруари в "От другата страна" по Радио Варна

Специално интервю с Ihsahn (EMPEROR).Тедо Колев, Светлин Христов и Андрей Илиев за новия албум на AXECUTOR "Violate the Cross". Чешката банда HONORIS CAUSA с концерт във Варна на 21 март – разговор с Lucia Leskovska и Carlo Migliavacca.

В предаването ще звучи музика на: PAST REDEMPTION, PROJECT ARCADIA, Kerry King, SCOLOS, MY DYING BRIDE, TURBION, ATROPHY и др.

"От другата страна" вече започва в 21 часа и продължава до полунощ!

Интервютата с българските групи и музиканти можете да чуете в подкаста на предаването, както и в платформата Бинар на БНР.

"От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz или по Интернет на адрес: https://bnr.bg/varna, http://player.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.


ВИЖТЕ ОЩЕ

В "Гравитация нула" на 23 февруари

В „Гавитация нула” днес 23 февруари -   С премиера на оперетата „Българи от старо време“ варненската опера отбелязва националния празник – датите са 1 и 2 март – гости в студиото режисьорът Николай Априлов и Владислав Карамфилов – Въргала; -   Номинаците за фентъзи и фантастика „Еврокон“ – говори писателката и преводач Елена Павлова;..

публикувано на 23.02.24 в 12:59
Chart

#754 ТОП 20 (23.02-01.03.2024)

публикувано на 23.02.24 в 10:19
Февруарско море

НОВИЯТ ДЕН в петък, 23 февруари

Мартин Димитров - депутат от "Продължаваме Промяната" - "Демократична България" за внесения в деловодството на Народното събрание проектозакон за защита на правата на потребителите от мобилните оператори; Христо Рафайлов – зам.- кмет по бюджет, финанси и местни данъци и такси с коментар относно бюджета на Община Варна за 2024г.; Учители и..

публикувано на 22.02.24 в 16:03

НОВИЯТ ДЕН на 22 февруари с Иван Барбов

Учени са доказали, че едно излято кафе действа много по-ободряващо от едно изпито! Не е нужно да изливате кафе за да започнете новия ден с тонус и настроение, просто превключете на честотите на Радио Варна, които ще са вашата ударна доза сутрешен ефирен кофеин! Иван Барбов, Александър Йорданов и звукорежисьорът Милица Панайотова..

публикувано на 22.02.24 в 05:49
Варненското море преди залез слънце

НОВИЯТ ДЕН в сряда, 21 февруари

Репортаж по сигнал от кв. "Галата" във Варна, където  токът непрекъснато прекъсва. Какъв е отговорът от енергодружеството? Професия „екскурзовод“ – разговор в Междунартодния ден на екскурзоводите с Бранимир Белчев;   HPV ваксината и ползите от нея – разговор с д-р Християна Бацелова, специалист по Епидемиология на инфекциозните болести,..

публикувано на 21.02.24 в 05:52

НОВИЯТ ДЕН на 20 февруари с Иван Барбов

"Ранното събуждане дарява човека със здраве, богатство и мъдрост“, е казал Бенджамин Франклин. Неговите думи можем да допълним с това, че събуждането с Радио Варна дарява с усмивка, добро настроение и също толкова добра информираност. Започваме още по тъмно, а за да сте в ритъма на интересните и актуални теми от ежедневието, новините и..

публикувано на 20.02.24 в 05:55

На 19 февруари в "От другата страна" по Радио Варна

На 19 февруари в "От другата страна" по Радио Варна Специално интервю с Daniel "Død" Olaisen (BLOOD RED THRONE, екс-SATYRICON).Разговор с Калин Колев за преиздадения дебют на CONCRETE "Dawn of Revival". В "Мазето на Вакашински" – Ясен Вакашински и Бойко Гюров ("BGTSC") представят софийските концерти на БАЛКАНДЖИ (1 март), CRADLE OF FILTH (5..

публикувано на 19.02.24 в 14:25