Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Гърция: Египетският самолет е направил резки завои, преди да изчезне

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Самолетът на "Иджипт Еър" е направил резки завои, след което е изчезнал от радарите, обяви гръцкото министерство на отбраната.

Самолетът е извършил завой от 90 градуса наляво и завой от 360 градуса надясно, като е паднал от 37 хиляди до 15 хиляди фута, а сигналът е бил загубен на около 10 хиляди фута, посочи гръцкият министър на отбраната Панос Каменос на пресконференция.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Египетски пътнически самолет изчезна от радарите

Египетски пътнически самолет Ербъс А320, изпълняващ полет MS804 от Париж до Кайро, с 66 души на борда, е изчезнал от радарите, предадоха световните информационни агенции. Лайнерът на "Иджипт еър" е излетял от френската столица 10 минути след полунощ..

обновено на 19.05.16 в 13:10
Франсоа Оланд

Франция не изключва нито една версия за инцидента със самолета на "Иджипт Еър"

Френските власти не изключват никоя версия за причините за инцидента със самолета на "Иджипт Еър", който е паднал в Средиземно море. Това заяви на пресконференция френският президент Франсоа Оланд . Подобно изявление направи и прокурорът на Париж Франсоа..

публикувано на 19.05.16 в 15:09

Авиационни експерти: Рано е да се посочи причина за изчезването на египетския самолет

Твърде рано е да се каже какво е причинило изчезването на самолета на египетските авиолинии, обясни пред Би Би Си авиационният анализатор Шон Мафорд . Нищо не трябва да се изключва. Въпреки това, в този случай и в тази част на света тероризмът е в..

публикувано на 19.05.16 в 15:13
ВИЖТЕ ОЩЕ

КЗК не откри монопол на пазара на горивата

Комисията за защита на конкуренцията не откри монопол на пазара на горивата. В секторния анализ регулаторът дава единствено препоръка за електронна платформа в складовете. От извършения анализ на цените на дребно на бензин А95 и..

публикувано на 12.03.19 в 10:26

Кои са събитията на 2018-а в света на науката?

Василена Вълчанова и Любомир Бабуров от платформата „Рацио.бг“ отличиха пред БНР научните достижения на 2018-а година. Според Вълчанова, изстрелването на електрическа кола в космоса с ракета на Илон Мъск е сред най-запомнящите се събития на..

публикувано на 27.12.18 в 12:11

Украйна и балтийските държави разкритикуваха планираното разширение на газопровода "Северен поток-2"

Украйна и балтийските държави оспориха на среща в Рига вчера планираното разширение на газопровода по дъното на Балтийско море от Русия към Германия "Северен поток", предаде ДПА. Ако бъде завършен, така нареченият проект "Северен поток-2" ще струва..

публикувано на 06.11.15 в 09:32