Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пациент на д-р Емилова: Не съм чувствал никога глад с програмата на плодолечение

Преди 3 години в клиниката на д-р Людмила Емилова с приятели идва Константин Човиков. Той живее в чужбина и е професионален фотограф . Затова и често пътува с дни, което му пречи да се храни здравословно. С времето и килограмите станали повече, и кръвното се повишило, появили се и други здравословни проблеми. С тях дошли и хапчетата. Когато го изследвали в клиниката на д-р Емилова, открили омазняване на черния дроб и още много други проблеми, който се решили с прилагане на програмите на плодолечение, които направил в Клиниката.
Константин е очарован от лекциите на д-р Емилова, където тя обяснява на достъпен език механизмите за  възстановяване на здравето. Той вече е убеден, че ако се храним природосъобразно, тялото се възстановява. Споделя, че е правил 3 дълги програми на плодове, чай и мед –  по 20 дни, и след това още толкова захранване. Никога обаче не е изпитвал глад, защото през 2 часа се приема чай и мед и след това – различен плод. Многократно се е убеждавал в професионалното и човешко отношение на д-р Емилова, която при сложни случаи търси съвети от свои колеги, звъни на много специалисти, докато не се открие конкретното лечение за всеки човек, който й се е доверил. Константин вече планира следващото си идване в клиниката на д-р Емилова и се надява въпреки многото му ангажименти това да е още през пролетта.



Клиниката на д-р Емилова е в курортен комплекс „Св.Св. Константин и Елена" – хотел „Азалия". Телефонът за информация е  0888 951 288.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

С плодове и салати мъж намали високите стойности на кръвната захар и кръвното в клиниката на д-р Емилова

Високите стойности на кръвната захар – до 15-20 mmol/L, въпреки многото  медикаменти, и необходимостта от евентуално  преминаване на инсулин са причина 67-годишният Пейчо Пеев от Варна да потърси помощ в клиниката на д-р Емилова. Той има много болести –..

обновено на 06.02.17 в 10:39

Още за терапията на д-р Людмила Емилова

Когато дойдат всички са очаровани - няма човек, който да е дошъл и да не е усетил благотворният ефект на това, което се случва когато правят нашата програма - така д-р Людмила Емилова , която е известна с програмите за отслабване и лечение с глад,..

публикувано на 09.02.17 в 14:44

Пациентка на д-р Емилова: „Нейната програма сбъдна мечтата ми да имам дете!”

Програмата на плодове, чай и мед, която използва д-р Людмила Емилова, помага на Анелия Ангелова да има дете. Тя живее 30 години в Испания. След като разбрала за успехите на българската лекарка с така наречените „гладни бебета на д-р Емилова”, веднага..

обновено на 27.02.17 в 09:49
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Гладната революция на д-р Емилова" - премиера на книгата във Варна на 26 април

Новата книга на д-р Емилова ще бъде представена тази сряда, 26 април, от 18 часа в концертното студио на РАДИО ВАРНА. Книгата „Гладната революция на д-р Емилова“ разказва историите на 25-ма от нейните пациенти - вече излекувани или дори..

публикувано на 23.04.23 в 14:25

„Керанка – глад за живот“ с премиера във Варна на 9 март

„Глад за живот“ е вдъхновяващата история за изцеление то на Керанка Костова. Това е филм за изумителния дух и страстта да живее, които тази млада жена има, за да се спаси от множествената склероза. Прожекцията във Варна е на 9 март от 19..

публикувано на 05.03.23 в 18:45

Бавно, но сигурно, последиците от ковид-19 отзвучават с плодолечение

Сезонът край морето започна за Клиниката на д-р Емилова . Много от пациентите постъпват, за да се възстановят след коронавирус. Постковид синдром – така медиците наричат  хроничното заболяване, което може да се проявява в най-различни форми...

публикувано на 18.11.21 в 07:25

Д-р Емилова спасява здравето, променя живота

Светлана Рачева е от хората, променили живота си към по-добро. В Клиниката на д-р Емилова тя идва от Бургас с намерение за пълна почивка, съчетана   с профилактика:..

публикувано на 15.11.21 в 07:05

В Клиниката на д-р Емилова се отварят очите на хората

В Клиниката на д-р Емилова отварят очите на хората за здравето - как то е свързано с вътрешната чистота на тялото, за освобождаването от токсичните отрови на модерния свят, за значението на природосъобразното хранене и гладуването.  Как..

публикувано на 07.11.21 в 19:05

Д-р Емилова - българската Шарлот Герсон

Когато абсолютно обикновени хора превръщат личната си кауза в обществено добро, спокойно казваме, че са будители. На 1 ноември разказваме за д-р Людмила Емилова – един лекар, който за мнозина е просветител, след срещите с когото хората поглеждат..

публикувано на 01.11.21 в 12:24

Със здравословен начин на живот се преодолява постковид синдромът

При здравословен начин на живот постковид синдромът отстъпва. Това показва практиката в Клиниката на д-р  Людмила Емилова край Варна. Как помагат там на пациентите, преминали изпитанието коронавирус, обясни д-р Емилова: Правим всичко възможно да..

обновено на 26.10.21 в 12:27