Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Вашите предпочитани концерти от ММФ „Варненско лято” 2019 на 24 ноември

Вашите предпочитани концерти от Мeждународния музикален фестивал „Варненско лято” 2019

Уважаеми почитатели на ММФ”Варненско лято” и на предаването „Фестивалите”, благодарим на всички, които ни писаха и избраха концерт, който искат да чуят отново.

От началото на ноември започнахме излъчването на предпочетените от Вас концерти. Слушайте на 24 ноември и 1 декември документален запис на Интеграл - Сонатите за цигулка и пиано на Йоханес Брамс в изпълнение на Огюстен Дюме - цигулка и Жонатан Фурнел - пиано

Следете в сайта на Радио Варна/ Фестивалите обявяването на реда и датите на излъчване на концертите.

Email на предаването : radiovarna.festivals@gmail.com Справка за програмата на ММФ ”Варненско лято” 2019  на www.varnasummerfest.org


ВИЖТЕ ОЩЕ

ГРАВИТАЦИЯ НУЛА на 30 юли със Светлана Вълкова

Актрисата Мария Бакалова стана кръстница на кораб „Гларус ретро кабаре” – нов спектакъл за възрастни на Държавен куклен театър – Варна „Алея на книгата” акостира във Варна за 12-ти път “Романтиците обичат концептуализма” – живопис на Свилен Стефанов 30-то издание на Международния джаз фестивал „Варненско лято” Португалска вечер в Социалната чайна

публикувано на 30.07.21 в 13:25
Плаж к.к.

"Новият ден" на 30 юли 2021 г. с Димитрина Дончева

Каква е програмата на празника на пъпеша, който през почивните дни ще се проведе в село Българево и колко килограма стига вкусният българевски пъпеш? С какви туристи са пълни северните ни черноморски курорти, задълбочава ли се проблемът с кадрите в сектора и ще има ли увеличение на цените през август? Златна халка откриха археолозите..

публикувано на 30.07.21 в 06:00

НА СВЕТЛО на 29 юли с Валерия Василева

Процедурата за кандидатстване за 300 лева, държавна помощ дава за всеки ученик, който ще бъде в първи или осми клас. Дипломатическа активност във Варна - репортажи от посещенията във Варна на п осланиците на Русия и на Италия у нас . Акцентите от днешната сесия на Общинския съвет в Балчик. Ръководството на ИА "Морска..

публикувано на 29.07.21 в 13:59

"Новият ден" на 29 юли 2021 г. със Сияна Спиридонова

Кампания срещу изхвърлянето на фасове в околната среда и по-конкретно в пясъка, се провежда едновременно на 40 плажа по родното Черноморие. Инициативата носи името „Промени картинката“ и цели да повиши информираността за проблема със замърсяването с цигарени фасове и последиците, които носи това. Жители на 17-и микрорайон във Варна..

публикувано на 29.07.21 в 05:30

НА СВЕТЛО на 28 юли с Валерия Василева

Актуална информация за епидемичната обстановка от заседанието на областния кризисен щаб във Варна. Коментар за мерките за екипажите на кораби във връзка с пандемията от коронавирус. Граждани вече могат да подават сигнали за незаконни дейности в горите чрез мобилно приложение "Защити гората".  В Университетска..

публикувано на 28.07.21 в 12:52

НОВИЯТ ДЕН на 28 юли с Иван Барбов

Как конната езда помага на деца с двигателни увреждания и колко разпространена е хипотерапията у нас? Ще ви срещнем с Веселина Фелдман, основател на Сдружение „Конна терапия“ и Мария Нестерова, инструктор в конната база в село Кичево, която беше и домакин на интензивен терапевтичен курс за деца в началото на юли. Ще отидем и до вълнолома във..

публикувано на 28.07.21 в 05:51

НА СВЕТЛО на 27 юли с Мариела Димитрова

В 14.10 часа започваме с репортаж от Деня на освобождението на Варна от турско робство - 27 юли. Пордължаваме в 14.20 часа с Теодор Йорданов, бивш национал по тенис на маса, който в момента прави лагер за малки деца в ДКС-Варна с последните новости в спорта с дишане и психика. В Албена е медународен открит шампионат по тенисна маса,..

публикувано на 27.07.21 в 13:45