Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

"На светло" на 27 февруари с Валерия Василева

Туристическият бизнес у нас и заплахата от коронавирус - коментира Мирослава Митинкова, управител на „Ясмин Холидейз”.

Даниела Стойнова ще се включи от заседанието на областния кризисен щаб – Варна за мерките за превенция на разпространение на коронавирус.

Визитата на Н.Пр. Ема Хопкинс – посланик на Великобритания в България, във Варна. Коментар за новите правила за пътуване на европейските граждани след Брекзит.

Министърът на отбраната на Република България Красимир Каракачанов е във Варна и ще присъства на връчването на сертификати  във ВВМУ „Н.Вапцаров” на завършилите курс под егидата на Великобритания.

Атлантическият клуб търси новите младежки посланици на НАТО за конкурса разказва Екатерина Димитрова – генерален секретар на Младежката организация на Атлантическия клуб в България.

Кои са членовете на журито за определяне на номинациите за награда „Варна” и какви са новите правила за финансиране по Фонд „Култура”?


ВИЖТЕ ОЩЕ
Chart

#583 ТОП 20 (27.03.2020-03.04.2020)

публикувано на 27.03.20 в 19:30
Китайци с маски чакат автобус до затворения рибен пазар Хуанан в град Ухан, провинция Хубей, смятан, че е свързан с появата на новия вирус.

"Позиция" с Жоро Бекяров, 28 март, 2020 година

Гостите в предаването "Позиция" тази събота с една основна тема. Започваме с евродепутата от ЕНП Емил Радев, за първото онлайн заседание на Европейския парламент и как ще бъде разпределена помощта от 37 млрд евро, която беше гласувана в четвъртък тази седмица. Един детски лекар в Германия, който смята, че новият коронавирус с нищо не е..

публикувано на 27.03.20 в 16:46
Варна

"На светло" на 27 март 2020 г. с Димитрина Дончева

Как Омбудсманът на хората с увреждания във Варна помага дистанционно? Предпазни костюми и маски бяха дарени днес в инфекциозната клиника на болница „Света Марина” във Варна. Дарението е от Синдикалната федерация на служителите на МВР.   Валентин Енчев, директор на дирекция „Морска администрация“ – Варна за начина по който се..

публикувано на 27.03.20 в 12:53

"Новият ден" на 27 март с Емилия Николова

Двама професори за 5G мрежата - проф. Розалина Димова от катедра ""Комуникационна техника и технологии" в Технически университет Варна и проф. Красимир Методиев, ръководител на Катедрата по предклинични и клинични науки към Медицински университет Кой е зад маската? Среща с доброволеца Стефан Петров Министерството на образованието обяви, че ще..

публикувано на 27.03.20 в 06:11

НА СВЕТЛО на 26 март със Светлана Вълкова

Как реагира бизнесът на ситуацията и какви ще бъдат последствията - разговор с Младен Станев, който работи в сферата на сладкарството и хлебопроизводството Станислав Митев – управител на фирма за производство на обувки, за спирането на реалната търговия и алтернативата на онлайн продажбите Не се налага да се предприемат други..

публикувано на 26.03.20 в 13:47

"Новият ден" на 26 март с Мариела Димитрова

За уникалната продукция на Националното радио Детското БНР ще разкажем в 9.40 часа. Кой подготвя рубриките "История на изкуството за деца", „Яйцето на света“ и за рубриката "Раннобудно петленце" ще говорим с отговорния редактор Ирина Вълчанова. Ще коментираме и ще има ли ново съдържание, посветено на тази нова за всички ни извънредна ситуация...

публикувано на 26.03.20 в 06:10

НА СВЕТЛО на 25 март с Валерия Василева

Интервю с кмета на Община Варна Иван Портних за икономическите, социалните и санитарните мерки в града. Папа Франциск призова християните по цял свят в сряда  в 12 часа италианско време, да спрат и заедно да кажат молитвата "Отче наш". Интервю с отец Яцек Вуйчик от Католическата църква във Варна. Обръщение към православните..

публикувано на 25.03.20 в 12:10