Memofy.app или как се миксира съдържание

Те са четирима души, които се събират случайно в нощта на 25 май във Варна на 10-то юбилейно издание на Startup Weekend Varna . Трима програмисти  - Чавдар Димитров, Данаил Енчев и Радостин Славов, и един маркетолог - Ивайло Георгиев , стоят зад идеята да..

публикувано на 04.06.18 в 14:06

Идва ли времето на електрическите скутери?

Само след броени седмици синята зона "ще превземе" центъра на Варна. Ако не сте фен на градския транспорт и ходенето пеша, един от вариантите да се придвижвате из града е електрическия скутер. Понастоящем в България има няколко местни производители на..

обновено на 30.05.18 в 11:39

В StartUp: Как да измерим финансовия си успех?

"Предварителната Подготовка Предотвратява Провала" или 4-те П-та стоят в основата на разбирането на консултанта по лични финанси Ангел Тодоров, който е седмичният ни гост в предаването Startup. K акво е необходимо, за да стартирате успешен..

публикувано на 28.05.18 в 14:18

10-то издание на StartUp Weekend събира над 100 ентусиасти във Варна

В края на месец май Техническият университет (ТУ) във Варна ще събере над 100 startup предприемачи и ентусиасти в рамките на 10-то юбилейно издание на Startup Weekend Varna'2018 . За момента това е най-дълго просъществувалия Startup weekend в..

публикувано на 14.05.18 в 13:12

Невероятните уроци на Мартин Попов в StartUp

Лесно ли е да започнеш собствен бизнес? Разбира се, всичко зависи от гледната точка ;) , но едно е ясно със сигурност - трябва да си супер добър в това, което правиш! В това е убеден Мартин Попов - познат като управляващ съдружник на Interactive..

публикувано на 07.05.18 в 11:30

В StartUp: Пластмаса за многократна употреба - що е то?

Тази седмица в StartUp ви срещаме с част от екипа на варненската компания Zera. Причината – само преди дни те заеха второ място в надпревата за зелени идеи на БАКБ. До финала достигнаха 12 стартиращи компании, сред тях и две с които вече сме ви..

публикувано на 01.05.18 в 09:36

В StartUp: Дропшипинг или как продаваш без да притежаваш

След като вече ви срещнахме с единствената българка, която работи в една от най-големите онлайн платформи за търговия в света – ebay, тази седмица в StartUp ще ви разкажем как да търгувате през нея, но и през останалите подобни световни платформи...

публикувано на 23.04.18 в 15:05

Една българка в ebay разказва...

На 16 април в StartUp ще нагазим в дебрите на онлайн аукционите и онлайн търговията и ще ви срещнем с единствената българка, която работи в европейската централа на Ebay . Когато тя постъпва на работа там, минава през серия интервюта, за да стигне до..

публикувано на 16.04.18 в 11:45

StartUp на 9 април: Безплатни лекции за бъдещи предприемачи във Варна

В продължение на три седмици залите на Икономическия университет във Варна ще бъдат домакин на "Академия за предприемачество" . Форматът, който залага на идеята да събудите предприемачите в себе си, включва безплатна серия от лекции и практически..

публикувано на 09.04.18 в 12:46
applighthouse

100 бийкъна и 12 месеца по-късно на варненския app Lightouse

Малко повече от една година и малко повече от 100 бийкъна, поставени във Варна, Несебър, Бургас и София. Това е равносметката за варненския стартъп app Ligthhouse, който първи в България преди години приложи т.нар. beacon технология. Приложението..

публикувано на 02.04.18 в 16:55