Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

"На светло" на 13 август с Емилия Николова

Общинският съвет на Варна заседава предпразнично. Решенията до момента обобщава Ваня Славова

Архитектът на промяната Явор Панев коментира съдбата на варненската „дупка”

Североизточният вятър вече задуха и морето се обръща – за какво да внимават плажуващите?

Парад на хвърчилата в небето на Аспаруховия плаж в края на седмицата. Какво е новото?

Международен салон на подводната фотография се организира за първи път в България. В тайнството на подводния свят ни пренася фотографска изложба в Градската художествена галерия във Варна

Открит урок по живопис се провежда тази вечер в рамките на Международния панаир на занаятите и изкуствата

Интервю с проф. Златко Златев, мениджър на Юнашкия салон във Варна

Всеки девети жител на планетата има повод да празнува Международния ден на левичарите


ВИЖТЕ ОЩЕ

"Новият ден" на 22 септември с Емилия Николова

Денят на независимостта през погледа на студента по история и геополитика на Балканите Денислав Викторов Започна събирането на подписи в подкрепа на гражданската инициатива „Право на лечение“ Варна ще е домакин на Европейско първенство по плажен хандбал за мъже и жени, юноши и девойки до 19 години през 2021 г. Световен ден без автомобили –..

публикувано на 22.09.20 в 05:55

"Post Factum" с Валери Великов, на 21 септември

Ако сте ни слушали в петък, сигурно си спомняте нашата главна героиня Пенка от администрацията, която се канеше през почивните дни да прави лютеница. Казвам КАНЕШЕ, защото подозирам, че мъжа й е свършил повечето работа, все пак горкия още от петък сутринта беше започнал да пече чушките, на които ние във Варненско и Добричко упорито..

публикувано на 21.09.20 в 15:06

„На светло” на 21 септември с Мариела Димитрова

Фирма „Транстриумф” се оттегля от цялата транспортна схема на Аксаково. Каква е причината и кога ще бъде ясен новият превозвач? Чуйте в 14.15 часа. Как може да бъде ли решен проблемът с свлачището на Панорама и ще има ли основен ремонт на Аспарухов мост-Варна - коментар от з аместник-министърът на регионалното развитие и благоустройство Николай..

публикувано на 21.09.20 в 13:57

"Новият ден" на 21 септември 2020 г. с Димитрина Дончева

Ще има ли увеличение на цената на водата във Варна? Отговаря управителят на ВиК-Варна Валентин Вълканов. В условията на пандемия от коронавирус поддържането на лична хигиена е най-добрата мярка за предпазване от заразяване. Личната хигиена е комбинация от правилни навици и използване на подходящи средства и препарати за миене и дезинфекция...

публикувано на 21.09.20 в 06:00
Малта

"По първи петли" на 21 септември

Свежо морско настроение от Ваня Славова и Петър Венков! В очакване на изгрева ще споделим топли емоции преди него в предаването „По първи петли” от второ студио на Радио Варна, където, ако отворим прозореца ще чуем чайките и гларусите... И макар лятото да си отива все още ни се иска да остане, въпреки есенните цветя, чиито аромати..

публикувано на 20.09.20 в 11:03
Chart

#603 ТОП 20 (18.09.2020-25.09.2020)

публикувано на 18.09.20 в 18:47

"Post Factum" с Валери Великов, на 18 септември

Нали знаете, че петък може да не е голям празник, но пък е редовен. За някои от администрацията може и голям празник да е. Те най-вероятно са запразнили от обяд, предварително усещайки насладата от дългия четиридневен уикенд. Сигурен съм, че Пенка от деловодството още в 11 часа се е обадила на мъжа си да натовари касите с буркани в багажника..

публикувано на 18.09.20 в 16:10