"Post Factum" с Валери Великов, на 4 декември

Снимка: БГНЕС

Обсъждането на бюджета ще бъде запомнено не с аргументирани спорове и смислени предложения, а с поредните скандали, сътворени от законотворците. Слушаме изпусналите нервите си народни избраници.

Служители на БАБХ излязоха на протест заради ниските си заплати и лошите условия на труд. Още за причините разговоряме с икономическия съветник в КТ „Подкрепа” Ваня Григорова.

Ситуацията на имотния пазар далеч не е розова и не се очаква да се подобри. Има проблем и с актуалната информация за имотите, включително и тази, подавана от Агенцията по вписванията. Това са само част от изводите от Националната среща на брокерите.

В „Пост на деня” говорим за това, че правна кантора в столицата назначи за служител робот. Това се случва за първи път в България.


ВИЖТЕ ОЩЕ

"Новият ден" на 6 декември

В навечерието на Никулден във варненския Военноморски музей беше открита  традиционната годишна изложба „По пътя към морската история“, която представя постъпилите през годината дарения в музейният фонд. Новите реликви във фонда на музея са повечето дарения, а откупките няколко на брой. Сред откупките е рядък немски подводничарски знак от..

публикувано на 06.12.19 в 06:28

"Post Factum" с Валери Великов, на 5 декември

Дядо Коледа днес раздаде баница с късмети на общинските съветници във Варна. Зевзекът Росен Марков, преоблечен като добрия старец, беше приготвил специални късмети за новите общински съветници, някои от които не са чак толкова нови… Какви бяха късметите в баницата остана в тайна. Мога само да предполагам какво е измислил Росен Марков, сигурно е..

публикувано на 05.12.19 в 16:24

"Новият ден" на 5 декември 2019 г. с Димитрина Дончева

Доволни ли са жителите на варненския квартал „Аспарухово“ след ремонтите на пътната инфраструктура в квартала? Радио Варна на 85 години: Времето, когато радиото се е помещавало в сградата на Централна поща. Варненската АГ-болница получи високотехнологична апаратура от благотворителната инициатива „Българската Коледа“...

публикувано на 05.12.19 в 06:00

Разговори на тротоара: Веселин Долмов-Арсен

Веселин Долмов - Арсен е от Варна, но е покорил български и международни сцени, спечелил е множество награди, сред които най-голямата - любовта на публиката. Той е един от най-бързо развиващите се ученици на великия Астор. Преди да стане илюзионист, Арсен е работил на кораб, а като малък е искал да стане футболист. Как би кръстил улицата, на която..

публикувано на 04.12.19 в 16:47

"На светло" на 4 декември

Дни преди студентския празник - 8 декември, Ваня Славова ни среща с част от отличените днес студенти и докторанти с постижения от Техническия университет. Детската хирургия на МБАЛ ”Св. Анна” във Варна получи нов анестезиологичен апарат, купен със средства от благотворителната кампания „Българската Коледа”. Репортаж на Мариела Димитрова...

публикувано на 04.12.19 в 13:39
Chart

#568 ТОП 20 (06.12.2019-13.12.2019)

публикувано на 04.12.19 в 10:25

"Море и... "Слава" с Валери Великов, на 4 декември

След приключилата миналата седмица операция по изтегляне на последната ни подводница "Слава" до Белослав, продължават дейностите по ремонтът на подводната лодка. Как премина операцията и какво предстои от тук нататък, ще ни каже госта в студиото – Данко Калчев от фондация „Белославско стъкло”, която стопанисва подводницата и има амбицията да я..

публикувано на 04.12.19 в 09:20